JP Ajax Search Mobile

Mötesplats för livsnjutare på hjul!

Hemester i Dalhalla – unik möjlighet för gäster i närområdet

Hemester i Dalhalla – unik möjlighet för gäster i närområdet
Sommaren i Dalhalla blir inte som planerat. Sveriges vackraste utomhusarena kommer att eka tom i juni på grund av framflyttade konserter. Nu erbjuds gäster i närområdet den unika möjligheten att uppleva Dalhalla på ett helt unikt sätt enligt konceptet Hemester i Dalhalla.

Dalhalla är inte bara en omtalad och omtyckt konsertarena med fantastisk akustik och resonans, utan också en exotisk plats som många drömmer om att få uppleva och besöka. Den 6 juni öppnar Dalhalla helt unikt upp portarna för Hemsesterfirare. Ett erbjudande som riktar sig till gäster i närområdet om att ta chansen att uppleva Dalhalla på ett unikt sätt. För första gången erbjuds gästerna att bo nere i Dalhalla-arenan i sin husvagn eller husbil. I erbjudandet ingår också ett besök i backstageområdet och en 3-rättersmiddag i Dalhallarestaurangen.

För att erbjuda detta helt riskfritt och undvika eventuell smittspridning är erbjudandet begränsat och riktar sig till de som bor i närområdet eller som kan resa till Dalhalla utan att bryta mot reserekommendationer. Det erbjuds endast 20 anvisade ställplatser och max 40 gäster kommer att få vistas i arenan tillsammans med personal.

Text & Bild: Dalhalla
Publicerad 2020-05-20
Husbilskompisar AB | 556434-2425
Stigen 1, 776 34 Hedemora
Telefon: 010 - 220 30 02
E-post: kansliet[at]husbilskompisar[dot]se
Support på portal & forum e-post och telefon vard. 9-19
Utgivningsbevis 2017-009 Ansvarig utgivare: Gomer Swahn