JP Ajax Search Mobile

Mötesplats för livsnjutare på hjul!

Sundbyholm - Sjö- och krognära ställplats vid Mälaren

Lite nordväst om Eskilstuna hittar du Sunbyholms Slott med båt- och gästhamn. Ännu ett bra exempel på hur gästhamnar och ställplatser kan dra nytta av varandra. Både platser med och utan el. Lugnt läge.

SundbyholmUZ840

Sundbyholm

Ofta när man gifter ihop gästhamnar och ställplatser innebär det en promenad om man från ställplatsen vill besöka servicefaciliteterna, det gäller även på Sundbyholm men avståndet är överkomligt. Det sjönära läget, promenadstråken för två- och fyrbenta samt avsaknad av större, störande vägar i närheten gör att morgonturen till duschen känns helt ok.Direkt granne med servicehuset ligger en liten pittoresk krog med generös uteservering. Smaskiga bakverk och en meny som startar under hundringen. Du kan dessutom få en riktig öl eller ett glas rött till maten.

Sundbyholm 6

Sundbyholm 4

Är du inte nöjd med den menyn är det gångavstånd till Sundbyholms Slott som har en lite dyrare och mer avancerad meny. Är du badsugen eller har småttingar med i bilen finns en stor badplats på andra sidan slottsparken som dessutom har rullstolsramp rakt ner i böljan.

Sundbyholm 8

Sundbyholm 7

Jag tjatar om det här med gästhamnar och ställplatser, att det är ett utmärkt sätt att kombinera två världar. Sundbyholm är ännu ett exempel på att det konceptet verkligen fungerar. Genomtänkt koncept, sjönära, goda promenadmöjligheter och bra krog ger Sundbyholm tre husbilar i betyg.
03A

Text & Bild:
Kartor: Lantmäteriets fria kartor

Här hittar du vår ställplatsinfo.
Gå till ställplatsens egen sida här.

Husbilskompisar AB | 556434-2425
Stigen 1, 776 34 Hedemora
Telefon: 010 - 220 30 02
E-post: kansliet[at]husbilskompisar[dot]se
Support på portal & forum e-post och telefon vard. 9-19
Utgivningsbevis 2017-009 Ansvarig utgivare: Gomer Swahn