JP Ajax Search Mobile

Mötesplats för livsnjutare på hjul!

Henån - En favorit bland husbilister

Henån ligger på Orust och är kommunens centralort. Orten fördubblar i stort sett sitt innevånarantal under sommarhalvåret.
Centralt hittar du båtvarvet och gästhamnen som ligger granne med köpcentrat. Det här har blivit en av Västkustens populäraste ställplatser för husbilister.

HenanIZ

Det som står ut och utmärker platsen är en stor mängd palmer som är utplacerade i hela hamnområdet. Det går i stort sett inte att ta en bild utan att det dyker upp en grönsak i för- eller bakgrunden.
Ett kul sätt att profilera sig tycker vi på Husbilskompisar.

Henan 6

Missa inte videon! Klicka på pilen i bilden!Ställplatsen är synonym med båtuppläggningsplatsen och ligger alldeles intill gästhamnen. Ett enormt trädäck sträcker sig runt hela anläggningen och skapar på så sätt ett inbjudande promenadstråk - Du behöver aldrig ha tråkigt, det finns alltid något att glo på.

Henan

Henan 3

Kassettömning finns intill parkeringen och helt nybyggda serviceutrymmen samsas med båtvarvets lokaler. Där hittar du även tvättmaskin som ingår i dygnshyran.
Ja till priset då, det kostar 150:-/dygnet att stå med din husbil vid Henån. Då är ”all inclusive” Det finns lite drygt 30 platser, alla med el.
Mindre än fem minuter till centrum med butiker och krogar, den mysiga miljön och inte minst det facila priset gör att vi delar ut årets andra betyg med fem husbilar.
05A

Text & Bild:
Kartor: Lantmäteriets fria kartor

Till vår ställplatsinformation

Husbilskompisar AB | 556434-2425
Stigen 1, 776 34 Hedemora
Telefon: 010 - 220 30 02
E-post: kansliet[at]husbilskompisar[dot]se
Support på portal & forum e-post och telefon vard. 9-19
Utgivningsbevis 2017-009 Ansvarig utgivare: Gomer Swahn