JP Ajax Search Mobile

Mötesplats för livsnjutare på hjul!

Årets nyheter från Thermacell myggskydd

Thermacell® Myggskydd är en portabel och lättanvänd refillprodukt för utomhusbruk som ger ett mycket effektivt skydd mot mygg. Ljudlöst och luktfritt utsöndrar apparaten ett myggmedel som skapar en skyddszon på 20m² med upp till 98 % skydd. Passar perfekt på terrassen där hemma, såväl som vid camping, jakt, fiske, båtliv etc. Du slipper otrevliga dofter, rökelser, myggmedel eller kemikalier på din hud, men framför allt - du slipper myggen!

Inför årets myggsäsong utökar Thermacell sortimentet med fler färger på de populära myggskydden.
Det snygga myggskyddet Mini Halo som placeras på uteplatsen, finns sedan tidigare i fyra färger; röd, ljusblå, limegrön och vit. Nu kompletteras dessa med en sober grafitgrå Mini Halo som diskret tar sin plats på bordet och jobbar effektivt i tysthet.

Den bärbara kompisen MR300 får två färgglada tillskott, en rosa och en jägarorange. Sedan tidigare finns MR300 i svart, vit och militärgrön.
Alla modeller drivs av en gasolpatron som värmer upp en matta innehållande det luktfria myggmedlet och skapar en skyddszon på 20m 2. Vid leverans ingår 12 timmars myggskydd.

thermacell MR300

Den tredje nyheten är ett svart hölster som komplement till det befintliga limegröna.

Så här fungerar myggskyddet
Thermacell skapar en myggfri skyddszon på upp till 20 kvadratmeter. När apparaten slås på frigörs ett giftfritt och luktlöst medel som desorienterar myggen och hindrar dem från att sticka dig. Du slipper kleta kemikalier på kroppen och behöver inte aldrig överväga att stanna inomhus istället.

Myggjävlar
Nyheterna finns att köpa i butik redan nu (fråga i butiken om du inte hittar dem på hyllan) och på myggjävlar.se kan du hitta din närmaste återförsäljare av Thermacells myggskydd.

Text och bild: Thermacell 

Husbilskompisar AB | 556434-2425
Stigen 1, 776 34 Hedemora
E-post: kansliet[at]husbilskompisar[dot]se
Support på portal & forum e-post och telefon vard. 9-19
Telefon: 010 - 220 30 02

Numret går till Husbilskompisar webbadministratör. Detta är inte numret ni skall ringa till ställplatser eller service.

Utgivningsbevis 2017-009 Ansvarig utgivare: Gomer Swahn