JP Ajax Search Mobile

Mötesplats för livsnjutare på hjul!

Vincents startar samarbete med Mekonomen Katrineholm

Vincents Husbil & Husvagn i Varberg satsar vidare på sitt koncept med att sälja husbilar och husvagnar på uppdrag av fordonets ägare. Nu utvidgar Vincents sitt landsomfattande och exklusiva samarbete med Mekonomen med ytterligare ett Vincent Service Center i Katrineholm.


- För varje nytt Vincents Service Center som vi öppnar hos Mekonomen så känner vi mer och mer att samarbetet med Mekonomen verkligen har stor potential, säger Vincents Schaffler.

Som start i samarbetet mellan Vincents och Mekonomen blev tre utvalda anläggningar auktoriserade Vincents Service Center; Moränen i Malmö, Haninge i Stockholm och Marieberg i Örebro. Auktoriserat Vincents Service Center har nu alltså också startats i Katrineholm och syftet med samarbetet mellan Vincents och Mekonomen är att bygga upp ett rikstäckande servicenätverk för inlämning av förmedlingsuppdrag till Vincents i Varberg.

- Detta underlättar inlämning av privatpersoners fordon var du än bor i landet så att du på ett säkert och prisvärt sätt kan få den såld, berättar Vincents Schaffler, ägare på Vincents Husbil & Husvagn.

Till de utvalda Mekonomen-verkstäderna kan den som vill sälja sin husbil, vända sig för få en grundvärdering gjord. Specialutbildad personal utför intagskontroll med fukttest, besiktningskontroll, service och servicekontroll. Därefter hämtas fordonet av transportörer som lämnar fordonet vidare till det 17 000 kvadratmeter stora försäljningsområdet i Varberg, där det finns ett utbud på runt 130 kvalitetskontrollerade fordon.

Konceptet med försäljningsuppdrag, som ägaren Vincents Schaffler använt sig av i 20 år har visat sig vara väldigt framgångsrikt och nu i sommar har också försäljningen av begagnade bilar slagit rekord, då försäljningen i juli månad fördubblades jämfört med juli året innan och den starka försäljningen kommer fortsätta i många år framåt, säger Vincent Schaffler.

- Prognosen säger att det absolut kommer hålla i sig även i framtiden. Folk har fått testa husbil- eller husvagnslivet här i sommar och har upptäckt hur kul det är så fler har absolut fått upp ögonen för campinglivet och kommer att fortsätta vilja åka ut med husvagnen eller husbilen själv eller med familjen, säger Vincent Schaffler.

Text & Bild: Vincents
Publicerad 2020-08-19

Husbilskompisar AB | 556434-2425
Stigen 1, 776 34 Hedemora
Telefon: 010 - 220 30 02
E-post: kansliet[at]husbilskompisar[dot]se
Support på portal & forum e-post och telefon vard. 9-19
Utgivningsbevis 2017-009 Ansvarig utgivare: Gomer Swahn