JP Ajax Search Mobile

Mötesplats för livsnjutare på hjul!

Ny ställplats i Tumbo

Nu är arbetet med den nya ställplatsen hos Tumbo i sitt slutskede. Det som i stort sett är kvar är ett lager asfalt som läggs på under November.

Tumbo 3

Ställplatsen ligger i direkt anslutning till Tumbo Husvagnar och Husbilars anläggning. Ställplatsen är tänkt som en kombination där kunder som besöker Tumbo för service, byte kan stå över natten men även andra husbilister är välkomna.

Tumbo 2

Du når ställplatsen direkt från vägen så den är tillgänglig dygnet runt. Det här kommer att bli ett populärt ställe att sova över på. Med direkt anslutning till E 20 kan du rulla in på kvällen, sova gott och säkert för att rulla vidare på din resa morgonen efter. Självfallet kan du även bli av med svart- och gråvatten och fylla på nytt färskvatten. El finns vid samtliga platser.

Tumbo 4

För närvarande är det gratis att övernatta. Vi frågade Cecilia på Tumbo hur det blir i framtiden.
- Vi börjar med att öppna platsen, hur vi gör i framtiden med betalning för övernattning eller tömning och fyllning får bli ett beslut framöver. Mycket hänger ju på hur välbesökt vår ställplats kommer att bli.

Läs mer om platsen och information om adress, karta m.m. hittar du i vår ställplatslista HÄR!

Text & Bild: Gomer
Publicerad 2020-10-25

Husbilskompisar sysslar inte med betalda artiklar. Allt vi skriver gör vi utifrån en redaktionell synvinkel.
Ibland handlar dock artiklar om produkter som kommer från våra annonsörer. Då redovisar vi det med en stämpel med ett tydligt R i vinjettbilden samt i slutet av artikeln.
Tumbo är en annonspartner till Husbilskompisar.

Husbilskompisar AB | 556434-2425
Stigen 1, 776 34 Hedemora
E-post: kansliet[at]husbilskompisar[dot]se

Utgivningsbevis 2017-009 Ansvarig utgivare: Gomer Swahn - Logga ut