JP Ajax Search Mobile

Mötesplats för livsnjutare på hjul!

Nu blir Sveriges största husbilstidning ännu större

Nu blir Min Husbil i Sverige – Sveriges största husbilstidning – ännu större och tillgänglig för alla, helt kostnadsfritt!

MHIS2

Från och med idag kommer alla tidigare utgivna nummer av Min Husbil i Sverige, från år 2015 till senaste numret, att finnas upplagda på vår hemsida. Totalt 46 tidningar. Formatet är bläddervänligt och läses som E-tidning, för att ge närmast möjliga känsla av att läsa papperstidningen. Men det är inte bara äldre nummer man kan läsa där. Första numret för 2022 kommer att finnas på vår hemsida 5 februari och kan där läsas av alla, helt kostnadsfritt. E-tidningen kommer följa vår utgivningsplan för när tidningen finns ute i butik.

- Vi firade 10-årsjubileum 2021 och siktar med stark optimism mot tio nya, framgångsrika år. Men vi vill också göra positiva förändringar som kommer alla våra läsare till gagn både nya läsare och de som redan läser vår tidning säger Per-Anders Persson, chefredaktör och ansvarig utgivare.

För att underlätta för läsarna återfinns de 46 tidningarna från 2015 till 2021 års sista nummer dels i kronologisk ordning, med senaste numret först, dels går det att söka inom sju olika kategorier men även att frisöka.
- Genom att tillgängliggöra tidningen kostnadsfritt nu även som E-tidning når vi även andra stora läsekretsar, däribland kategorin som ännu inte skaffat husbil, förklarar Per-Anders Persson.

Text och skärmdumpar: Min Husbil i Sverige
Publicerad 2022-01-17

Husbilskompisar AB | 556434-2425
Stigen 1, 776 34 Hedemora
E-post: kansliet[at]husbilskompisar[dot]se
Support på portal & forum e-post och telefon vard. 9-19
Telefon: 010 - 220 30 02

Numret går till Husbilskompisar webbadministratör. Detta är inte numret ni skall ringa till ställplatser eller service.

Utgivningsbevis 2017-009 Ansvarig utgivare: Gomer Swahn