JP Ajax Search Mobile

Mötesplats för livsnjutare på hjul!

Interboat ansluter till uthyrningskonceptet Rent and Travel

Husbilsintresset ökar för varje år liksom efterfrågan att testa husbilslivet genom Bergholms uthyrningstjänst Rent and Travel. Nu ansluter Interboat i Örebro som uthyrningsstation till konceptet.

I början av 2019 lanserade Bergholm Rent and Travel i Sverige och intresset, likväl som antalet uthyrningsstationer och hyrbilar, ökade under året. Verksamheten utökas konstant och senast i raden av upphämtningsställen är Interboat i Örebro som nu ansluter till konceptet.

– Vi ser en ökad efterfrågan av att både vilja hyra husbil, och att som återförsäljare vilja hyra ut husbilar. Konceptet Rent and Travel växer och vi får in förfrågningar från många delar av landet. Vi är därför väldigt glada att Örebro genom Interboat nu är ny upphämtningsort, säger Lars Bergholm, vd för Bergholm.

Mats Saarväli är vd för Interboat, som säljer och byter husbilar och båtar. Han har länge märkt en önskan från kunderna att få möjlighet att prova på husbilslivet genom att hyra husbil. På senare tid har efterfrågan ökat kraftigt.

– Många av våra kunder är nyfikna på husbil, men det kan upplevas vara ett stort steg att köpa husbil. Därför är vi väldigt glada att nu genom Rent and Travel ha möjlighet att hyra ut husbilar till våra kunder. Att bredda vårt utbud genom att erbjuda en smidig uthyrningstjänst tror vi blir en win-win för oss och våra kunder, säger Mats.

Det går redan nu att välja Interboat som uthyrningsstation via Rent and Travels hemsida och på plats finns i dagsläget två olika husbilar att hyra. En husbil passar familjer, medan den andra mer lämpar sig för två personer. Förhoppningen är att erbjuda fler husbilar och modeller i framtiden.

Ambitionen för Rent and Travel är att erbjuda uthyrningsstationer över hela landet. I nuläget kan resenärer hämta upp sina hyrda husbilar i Kristinehamn, Norrköping, Stockholm/Arlanda och Jönköping/Tenhult och Örebro.

Text & Bild: Bergholm

Publicerad 2020-01-21
Husbilskompisar AB | 556434-2425
Stigen 1, 776 34 Hedemora
E-post: kansliet[at]husbilskompisar[dot]se
Support på portal & forum e-post och telefon vard. 9-19
Telefon: 010 - 220 30 02

Numret går till Husbilskompisar webbadministratör. Detta är inte numret ni skall ringa till ställplatser eller service.

Utgivningsbevis 2017-009 Ansvarig utgivare: Gomer Swahn