JP Ajax Search Mobile

Mötesplats för livsnjutare på hjul!

Autohallen Husbilar förvärvar Albins Husbilar!

Autohallen Husbilar fortsätter att växa och nu i årsskiftet förvärvade de Albins Husbilar i Valskog.
Det blir Autohallen Husbilars 6:e anläggning i Sverige.

Albins 2

Företaget grundades 1991 och började med Mikael Albinsson som ägare sälja husbilar 2012 under namnet Albins Husbilar och har under åren utvecklats till ett bolag som omsätter över 150 Mkr med cirka 250 husbilar och husvagnar sålda per år av varumärken såsom Adria och Carthago men även Weinsberg och LMC samt begagnade husbilar av alla märken.
Albins Husbilar är placerade i Valskog som ligger strax nordöst om Arboga. Albins husbilar behåller sitt väletablerade namn, men i regi av Autohallen Husbilar från januari 2021.
Anläggningen drivs av Magnus Sandin i spetsen med för närvarande 10 anställda.

-Vi är väldigt glada att få förvalta och bygga vidare på det fina företag som Albins Husbilar är säger Joakim Norberg, VD och ägare av Autohallen Husbilar och välkomnar samtidigt Albins Husbilars personal in i Autohallen-familjen. Albins blir vår 6:e filial med fullservice av hela husbilen inklusive skadereparationer och lackering.
Autohallen är med sina redan existerande 5 filialer i Sverige en av de större aktörerna på marknaden för husbilar med varumärken såsom McLouis, Eura Mobil och Karmann Mobil, dessa märken kommer nu även finnas hos Albins Husbilar och blir ett bra komplement till deras nuvarande utbud. I början av året kommer Albins Husbilar ha dessa märken på plats för försäljning och beställning.

Text: Autohallen
Bild: Albins Husbilar
Publicerad 2021-01-11

Husbilskompisar AB | 556434-2425
Stigen 1, 776 34 Hedemora
Telefon: 010 - 220 30 02
E-post: kansliet[at]husbilskompisar[dot]se
Support på portal & forum e-post och telefon vard. 9-19
Utgivningsbevis 2017-009 Ansvarig utgivare: Gomer Swahn