JP Ajax Search Mobile

Mötesplats för livsnjutare på hjul!

Äntligen! En kokbok för livsnjutare på hjul

En kokbok med över 90 recept och användbara tips för att laga mat på resande fot. Skriven av matkreatören och matstylisten Sanna, och med fantastiska bilder av fotografen Torbjörn, är "Matresan" den ultimata guiden för att skapa goda måltider på ett bekvämt sätt, trots ett begränsat kök.

Den här boken är perfekt för alla som älskar att resa med husbil, husvagn eller andra mobila kök och vill upptäcka nya smaker och rätter under sin resa. Matresan innehåller recept för allt från härliga frukostar till läckra middagar och desserter - allt utformat för att passa i det mobila köket. Att laga varierande och god mat kan vara en utmaning när köket är begränsat. Ofta måste man också spara på både vatten, gasol och plats i kylskåpet. Men det betyder inte att man måste avstå från att njuta av god och variationsrik mat. Idén kring boken kom utifrån Sanna och Torbjörns erfarenheter av att under många år resa både kort och långt med sin husbil.

Morgonstund

Boken innehåller förutom över 90 recept, en mängd tips och trix för att laga mat på ett effektivt sätt, maximera utrymmet i ditt lilla kök och planera dina måltider på ett smart sätt. Sanna delar med sig av sina bästa idéer för att använda de begränsade resurserna på ett optimalt sätt och skapa en härlig matupplevelse på resande fot. Förutom inspirerande bilder på mat är boken rikt illustrerad med foton från de resor som Sanna och Torbjörn gjort under sina år i husbil.

SannaTobbe

Sanna Ohlander, matkreatör & matstylist. Har skrivit alla texter och recept i boken. Planerar det mesta av maten inför alla resor och lagar mycket av den på vägen. Logistisk planeringsnörd som vurmar för att kunna laga bra mat utan att låta den ta för stor plats. Älskar matiga sallader och whiskey.

Torbjörn Lagerwall, fotograf. Har tagit alla bilder från våra resor och på all mat till den här boken. Han ansvarar i stort sett alltid för den mat som läggs på grillen eller förbereds i röken. Är en smakguru utan dess like med stor kunskap om matlagning samtidigt som maten kommer sist på listan över saker att lägga sin tid på. Älskar sötsaker och whiskey.

Hösten 2017 skrev vi vår första bok – Husbilsboken, en bok för dig som är nybörjare på husbil. Och nu kommer vår kokbok Matresan – recept och tips för dig med mobilt kök.

Matresan hittar du såklart hos Husbilskompisar i Kompisshoppen! Klicka här

FAKTA

Mjukband, trådbunden
Språk: Svenska
Antal sidor: 192 sidor
Utgivningsdatum: 01.04.2023
Förlag: Ohlalaproduktion
Layout: ArtIndustry
Text: Sanna Ohlander
Bild: Torbjörn Lagerwall
Dimensioner: 220x170x30
Vikt: 610 g
ISBN: 978-91-527-6176-2

Text: Sanna Ohlander
Bild: Torbjörn Lagerwall
Publicerad 2023-04-05

Husbilskompisar AB | 556434-2425
Stigen 1, 776 34 Hedemora
E-post: kansliet[at]husbilskompisar[dot]se
Support på portal & forum e-post och telefon vard. 9-19
Telefon: 010 - 220 30 02

Numret går till Husbilskompisar webbadministratör. Detta är inte numret ni skall ringa till ställplatser eller service.

Utgivningsbevis 2017-009 Ansvarig utgivare: Gomer Swahn