JP Ajax Search Mobile

Mötesplats för livsnjutare på hjul!

Ny navigator för campare!

Garmin presenterar nu Camper 660LMT-D, en 6-tums navigator med campingspecifika funktioner som vägvarningar vid brohöjder, viktgränser och skarpa kurvor och anpassad ruttnavigering1 som tar hänsyn till storlek och vikt på din husbil eller husvagn. Camper 660LMT-D har också en omfattande databas över campingplatser och tjänster där du enkelt kan filtrera sökningen på bekvämligheter som du önskar och hitta dit.


– Nya Camper 660LMT-D har avancerade campingspecifika funktioner, säger Dan Bartel, försäljningschef för Garmin International.


– Den är perfekt för alla som har husvagn, husbil eller trailer, men även i en vanlig bil när man vill känna frihet på vägarna.
Säkerhet och bekvämlighet spelar viktiga roller när det gäller funktioner i Camper 660LMT-D.
Den nya höjdprofilen visar branta lutningar längs din rutt så att du vet när du måste vara extra försiktig.
Röststyrd navigering ger dig möjlighet att säga kommandon till enheten samtidigt som du håller båda händerna på ratten och Bluetooth-teknik för handsfree2 finns också tillgängligt för att öka säkerheten när du kör. Camper 660LMT-D har dessutom Garmin Real Directions™ som guidar dig likt en vän med hjälp av landmärken och trafikljus.
Ytterligare funktioner som förenklar resan är Easy Road Shaping som låter dig peka på skärmen och anpassa din rutt så att du får med de vägar eller städer du önskar och Up Ahead som bredvid kartbilden visar ett konstant flöde av närliggande platser som bensinstationer, rastplatser och campingplatser.


Bird’s Eye och photoReal Junction View hjälper dig att navigera genom komplicerade trafikplatser och Active lane Guidance visar vilken fil du skall ligga i för att komma rätt. Du kan enkelt ladda ner Smartphone Link3 app för att prenumerera på realtidstjänster som t.ex. väderleksprognoser. Du kan också ta del av miljontals förinstallerade intressanta Foursquare®-platser som restauranger, butiker mm. Komplett med detaljerade kartor över Europa, livstids uppdateringar av trafik och karta4 är Camper 660LMT-D designad för att klara camparnas unika krav och livsstil. Praktiska funktioner som skolzonsvarning, aktuellt gatunamn, aktuell hastighet och fartbegränsningar så du vet exakt vilken typ av gata du kör på är också med. Dessutom är Camper 660LMT-D kompatibel med Garmins trådlösa backkamera BC 30 om du vill se vad som finns bakom bilen när du backar.
Camper 660LMT-D beräknas finnas tillgänglig i juli 2015 till ett rekommenderat cirkapris på 3 599:-


1 Finns inte i alla länder. Följ alltid riktiga vägmärken.
2 Bluetooth -kompatibel smartphone krävs.
3 Kontakta din mobiloperatör för mer information om avgifter och roamingavtal. Ej tillgängligt i alla områden. Prenumeration krävs.
4 Livstids kartuppdateringar berättigar dig till kartuppdateringar då dessa görs tillgängliga av Garmin under en kompatibel

Garmin-produkts livstid eller så länge som Garmin tar emot kartdata från sin tredjepartsleverantör, vilket som må vara kortast. Ej överförbart till annan Garmin-produkt. För fullständiga villkor se www.garmin.com/numapslifetime. Ytterligare minne (inköp krävs) kan bli nödvändigt vid framtida kartuppdateringar.


Livstids trafik gäller under hela din trafikmottagares livstid eller så länge Garmin tar emot trafikinformation från sin trafikleverantör, vilket som må vara kortast. Med en trafikmottagares livstid avses den period trafikmottagaren (a) har den tekniska kapacitet som krävs för att ta emot aktuell datatrafik och (b) fungerar utan omfattande reparationer. Trafikinformation finns ej tillgängligt i alla områden.


Garmin grundades utifrån principerna innovation, komfort, prestanda, värde och service. Våra två grundare Gary Burell och Dr. Min Kao visar två av våra många innovativa produkter i lobbyn av Garmins huvudkontor i Olathe, Kansas, USA.
Vad som började som en ”brainstorming” med en handfull ingenjörer kring ett spelbord 1989 har idag utvecklats till en världsomspännande organisation med 8 500 anställda. Garmins vision är idag lika enkel som den var då. Att skapa produkter för navigation och kommunikation som berikar våra kunders liv. Våra innovativa produkter sträcker sig över många användningsområden som vägnavigation, flyg, marin, fitness, jakt, friluftsliv och mobilelektronik.

Källa & Foto: Garmin

Husbilskompisar AB | 556434-2425
Stigen 1, 776 34 Hedemora
E-post: kansliet[at]husbilskompisar[dot]se
Support på portal & forum e-post och telefon vard. 9-19
Telefon: 010 - 220 30 02

Numret går till Husbilskompisar webbadministratör. Detta är inte numret ni skall ringa till ställplatser eller service.

Utgivningsbevis 2017-009 Ansvarig utgivare: Gomer Swahn - Logga ut