JP Ajax Search Mobile

Mötesplats för livsnjutare på hjul!

Husbilslandets ägartrio går vidare i prestigefylld tävling

Husbilslandets ägare har gått till regionfinal i tävlingen Entrepreneur of the year. Den 10 november avslöjas vilka som går vidare till den nationella finalen.
Oavsett hur det går känns det hedrande att ha kommit såhär långt bland många andra duktiga entreprenörer. Det är ett kvitto på att vi har lyckats bra, säger delägare Nils-Olof Pettersson.

Tävlingen EY Entrepreneur of the year 2020 arrangeras i 60 länder och är en av världens mest prestigefyllda utmärkelser för entreprenörer. Husbilslandets ägartrio Nils-Olof Pettersson, Niklas Olsson och Jonas Pettersson nominerades till tävlingen under hösten och sedan dess har företaget granskats och ägarna har intervjuats av en jury. Nu står det klart att trion gått vidare som en av tio finalister i region Svealand.

Regionsfinalen avgörs i Örebro den 10 november och då utses årets entreprenör i regionen samt vinnare i övriga kategorier. Vinnarna från regionsfinalen går sedan vidare till den nationella finalen i Stockholm som avgörs i Stockholms Stadshus den 29 januari 2021.

Text & Bild: Husbilslandet
Publicerad 2020-10-23

Husbilskompisar AB | 556434-2425
Stigen 1, 776 34 Hedemora
E-post: kansliet[at]husbilskompisar[dot]se

Utgivningsbevis 2017-009 Ansvarig utgivare: Gomer Swahn - Logga ut