JP Ajax Search Mobile

Mötesplats för livsnjutare på hjul!

First Camp går in på Öland

Skandinaviens största campingkedja First Camp fortsätter att växa och övertar Löttorps camping på Öland vid årsskiftet. Detta blir First Camps första destination på Öland.

First Camp har växt kraftigt de senaste åren och har i nuläget 43 campingdestinationer, varav 38 i Sverige. Kedjan har destinationer över hela landet, från Malmö i söder till Luleå i norr, men Öland har varit en vit fläck på First Camp-kartan. Öland är Sveriges fjärde största campingregion sett till antal gästnätter och har vanligtvis en högre andel inhemska gäster jämfört med många andra regioner, vilket har visat sig vara en fördel i pandemitider när det resandet över gränserna avtar.

När nu First Camp övertar Löttorps camping vid årsskiftet blir det kedjans 44:e destination. First Camps VD Johan Söör kommenterar:

- Väldigt spännande att även Ölands-camparna nu kan ta del av fördelarna som kommer med First Camp, till exempel intjäning av bonuspoäng med återbäring på upp till 10% och vår smidiga bokningssajt firstcamp.se med bland annat lågpriskalender och Flex-produkten som ger våra gäster full flexibilitet. Vår hemsida är Skandinaviens största bokningssajt för camping med över tre miljoner besökare årligen och tack vare det kan även nya gästgrupper hitta till Löttorps camping.

lottorp

Löttorps camping ligger på nordöstra Öland, mitt i ett campingkluster med ett tiotal campingar. Området är känt för att ofta hamna i toppen av ligan med flest antal soltimmar i Sverige och för sina fina sandstränder.

- Löttorps camping har ett väldigt bra läge, med bara ett par hundra meter till den fina sandstranden och vi ser många möjligheter till att fortsätta utveckla campingen. Öland är en prioriterad marknad för oss och vi har ambitionen att på sikt överta fler campingar på Öland, säger Ola Bååth, First Camps investeringschef.

Text & Bilder: First Camp
Publicerad 20201202

Husbilskompisar AB | 556434-2425
Stigen 1, 776 34 Hedemora
E-post: kansliet[at]husbilskompisar[dot]se
Support på portal & forum e-post och telefon vard. 9-19
Telefon: 010 - 220 30 02

Numret går till Husbilskompisar webbadministratör. Detta är inte numret ni skall ringa till ställplatser eller service.

Utgivningsbevis 2017-009 Ansvarig utgivare: Gomer Swahn