JP Ajax Search Mobile

Mötesplats för livsnjutare på hjul!

Campingtillbehör 4U öppnar stor butik i Sundsvall

Campingtillbehör 4U är sedan starten 2012 Sveriges största näthandlare av reservdelar och tillbehör till husvagnar, husbilar och fritidsfordon. Nu öppnar man även en 900 kvm stor fysisk butik i Sundsvall.

4you 2

- Det här blir ett bra komplement till vår webbshop. Vi har produkter från samtliga kända varumärken och både vi och våra kunder vill kunna känna och klämma på varorna. Med en butik på plats i Sundsvall blir det alltså möjligt, säger Johan Paldanius, verksamhetschef på Campingtillbehör 4U.
 
Butiken har precis öppnat och är stationerad i direkt anslutning till företagets kundtjänst i Sundsvall där tolv personer arbetar. Företagets huvudlager ligger i Jönköping och därifrån skickas i år ca 25.000 paket ut till de kunder som väljer att handla i webbshopen. 

4you
 
- Vi har alltid haft som mål att ha Sveriges bästa kundtjänst och bemötandet i butiken blir inget undantag. I den stora utställningen med möbler, förtält, markiser, grillar o s v ska vår engagerade personal hjälpa till att analysera kundernas behov och hitta rätt produkter. Det ska vara en upplevelse att besöka oss, säger Johan Paldanius.
 
Nytt för i år är även en ställplats precis utanför butiken. Det kommer att finnas åtta platser med tillgång till el och vattenpåfyllning. I det obemannade servicehuset finns kök, toalett och dusch. Priset är 195 kr per dygn.

Text & Bild: Campingtillbehör
Publicerad 2020-07-09

Husbilskompisar AB | 556434-2425
Stigen 1, 776 34 Hedemora
Telefon: 010 - 220 30 02
E-post: kansliet[at]husbilskompisar[dot]se
Support på portal & forum e-post och telefon vard. 9-19
Utgivningsbevis 2017-009 Ansvarig utgivare: Gomer Swahn