JP Ajax Search Mobile

Mötesplats för livsnjutare på hjul!

Bergholm arrangerar egen mässa på Elmia

Smaka på Camping
Den 14–17 oktober kommer ett 100-tal husbilar, husvagnar och campervans att fylla mässhall A på Elmia i Jönköping. Det är husbils- och husvagnsimportören Bergholm som arrangerar mässan Smaka på Camping, som visar upp 2022 års nyheter. Mat, dryck och musik förgyller upplevelsen och ger en smak av det goda campinglivet.

När Elmia Husvagn Husbil ställdes in för andra året i rad beslutade husbils- och husvagnsimportören Bergholm att hålla en egen mässa.
– Suget efter fritidsfordon är större än någonsin och de svenska camparna längtar efter att få se nyheterna för 2022. Vi kommer att visa upp ett 100-tal fritidsfordon från våra varumärken Knaus, Weinsberg, Tabbert, Morelo, T@B, CI och Roller Team, berättar Lars Bergholm, vd på Bergholm Försäljning AB.

PatrikJonsson LarsBergholm RobertMagnusson

Vid sidan om ett 100-tal husbilar, husvagnar och campervans kommer medutställare finnas på plats för ett brett utbud inom camping. Bland annat kommer tält från Inaca och tillbehör från Wigo att visas.
– Många är nyfikna på camping, inte minst efter två sommarsäsonger som präglats av svemester. Vissa har smakat på konceptet genom att hyra ett fordon men ännu inte köpt en husbil eller husvagn. Nu vill vi ge dem möjligheten att få en överblick av det utbud som finns idag och provsmaka campinglivet med oss, säger Lars Bergholm.

Mat och dryck förgyller upplevelsen
Som namnet antyder behöver besökarna inte gå hungriga från mässan. Smakmenyer som speglar de länder Bergholms varumärken kommer från, Tyskland, Italien, Spanien och Sverige, kommer att erbjudas. På programmet står även musikunderhållning.

Trerättersmiddag och musikunderhållning. Antalet platser är begränsat så boka i god tid. Start kl. 19 i Elmia Lobby Nord. Varmt välkommen till en svängande afton. Under kvällen serveras en härlig trerättersmiddag ackompanjerad av musik i toppklass. Njut av en kväll med allt från finstämda favoriter till odödliga klassiker. Fredag 15:e oktober spelar Midnight Special – tributebandet som håller stadigt grym kvalité med musik från eviga Creedence Clearwater Revival. Oförglömliga rockhits från den amerikanska södern. Häng med down the river!

840Band

Lördag 16:e oktober spelar SOAP – bandet som tar dig med i de stora låtarna som aldrig glöms bort! Vi får alster av David Bowie, Stevie Wonder, Queen med flera.

För dig som vill stanna över natten erbjuds camping på Elmias område, i anslutning till mässan. Insläpp på camping 09:00. Utcheckning 18:00. Markis och tält får inte användas på campingen. Samtliga platser har el. Tillgång till dusch och toalett finns. Infart via övre grinden (mot fotbollsplanerna). 
– Vi vill skapa en härlig upplevelse för alla kunder som vi vet har längtat efter en mötesplats och för alla nya campare som är sugna på mer, säger Lars Bergholm. Mässan följer gällande regler och rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och självklart görs anpassningar vid behov om rekommendationerna skulle uppdateras.

Var: Elmia Hall A, Jönköping När: 14–17 oktober
Boende: mässcamping på Elmia
Priser : 
Dinner Show: 495 kr (3 rätters middag med underhållning, begränsat antal platser)
Mat-häfte: 195 kr (4 smakportioner, tapas)
Entré: fri (30 kr i bokningsavgift)
Ställplats på campingen: 150 kr/dygn.

Betala entré, boka ställplats och show gör du på Tickster.
https://secure.tickster.com/sv/flgjaj1u0wud42l/products

Text & bilder: Bergholms
Publicerad 2021-10-01

Husbilskompisar AB | 556434-2425
Stigen 1, 776 34 Hedemora
Telefon: 010 - 220 30 02
E-post: kansliet[at]husbilskompisar[dot]se
Support på portal & forum e-post och telefon vard. 9-19
Utgivningsbevis 2017-009 Ansvarig utgivare: Gomer Swahn