JP Ajax Search Mobile

Mötesplats för livsnjutare på hjul!

40 nya ställplatser i Lindvallen

I Sverige fortsätter intresset för husbilssemester att vara stort, inte minst i fjällvärlden - både sommar- och vintertid. SkiStar har sedan länge erbjudit bra möjligheter för camping och satsar nu ytterligare på att göra det enkelt och smidigt för husbilsägare att besöka SkiStar Sälen med utökade ställplatser i Lindvallen.

- Vi vill gärna kunna erbjuda fler möjligheter för husbilsägare att besöka oss året runt och investerar därför i 40 nya ställplatser på bästa tillgängliga plats i Lindvallen med bekväm närhet till liftar, pister, längdspår och faciliteter. Att bo och semestra i en husbil är både hållbart, smidigt och naturnära, säger Jonas Bauer, destinationschef för SkiStar Sälen.

Husbilar är ett populärt sett att semestra på och har fått sitt uppsving under coronapandemin och uppskattas idag av både barnfamiljer, äldre par, äventyrare och ungdomar. Ställplatserna i Lindvallen kommer att vara tillgängliga året runt. Alla platser har uttag för el. El ingår ej i priset utan betalas på plats med kort eller via app. Platserna bokas via skistar.com  och finns även tillgängliga på husbilsplats.se/

Text & Bild: SkiStar
Publicerad 2021-02-05

Husbilskompisar AB | 556434-2425
Stigen 1, 776 34 Hedemora
Telefon: 010 - 220 30 02
E-post: kansliet[at]husbilskompisar[dot]se
Support på portal & forum e-post och telefon vard. 9-19
Utgivningsbevis 2017-009 Ansvarig utgivare: Gomer Swahn