JP Ajax Search Mobile

Mötesplats för livsnjutare på hjul!

Vågar du besöka Daftö under Spöktober?

Nu förvandlas piraterna på Daftö Resort utanför Strömstad till rysliga spökpirater under den traditionsenliga Spöktober.
– Under norska och svenska höstlovstider erbjuder vi ett familjeäventyr utöver det vanliga, lovar Lena Kempe, VD på Daftö Resort.

I perioden 1-15/10 och 28/10-6/11 kan man uppleva Spöktober på Daftö Resort och i nöjesparken Daftöland. Aktivitetsutbudet passar både mindre barn och de extra våghalsiga. Nytt för 2022 är att majoriteten av aktiviteter flyttar in på nöjesparken Daftöland dit entrén ingår för boende gäster. Där kan man uppleva aktiviteter som pumpakarvning, ansiktsmålning, spökhistorier och för den som vågar kan man se läskig film i 4D eller ta en tur i Spökkällaren. Under Spöktober kommer även spelen och ett par attraktioner vara öppna. 

För den som vågar rekommenderas en tur med Spöktåget som åker runt anläggningen, vilken intagits av läskigheter - den ena rysligare än den andra. Flera dagar i veckan kan man kombinera mat, dryck och med show av spökpirater i restaurangen.

De flesta aktiviteter ingår för boende gäster och en del aktiviteter kan väljas till för den som vågar. 

- Spöktober är en period vi alla ser fram emot och det är väldigt kul att fler och fler börjar känna till konceptet. I år blir det ännu roligare och rysligare än tidigare, avslutar Lena Kempe.

FAKTA Spöktober
- Pågår i perioderna 1-15/10 och 28/10-6/11
- Entré till Daftöland där majoriteten av aktiviteterna genomförs ingår i boendepriset. Besöker man Daftö över dagen så kostar entrén 50 kr per person över 90 cm.
- Läs mer och boka på Dafto.sehttps://www.dafto.se/gora/spoktober/ 

Text & Bild: Daftö Resort

Publicerad 2022-09-14

Husbilskompisar AB | 556434-2425
Stigen 1, 776 34 Hedemora
Telefon: 010 - 220 30 02
E-post: kansliet[at]husbilskompisar[dot]se
Support på portal & forum e-post och telefon vard. 9-19
Utgivningsbevis 2017-009 Ansvarig utgivare: Gomer Swahn