JP Ajax Search Mobile

Mötesplats för livsnjutare på hjul!

Urö Gård - Ordning och reda

Många pratar om ställplatsen vid Urö Gård utanför Hudiksvall. Jag kunde givetvis inte låta bli att svänga av när jag passerade på E4:an för att ta mig en titt. Ställplatsen ligger precis intill havet med en strålande utsikt över Hudiksvallsfjärden. Ställplatsen är helt nybyggd och i två etage, klok planering då alla får sjöutsikt.

Karta

Från europavägen är det nästan åtta kilometer varav huvuddelen består av smal asfaltsväg med mötesplatser som det är ganska glest mellan. Möter du mjölkbilen mellan två mötesplatser eller det räcker faktiskt med en normalstor husbil så får någon lägga i backen.

IMG 3294

Ställplatsen har ett tjugotal platser och som sagt i två etage vilket är jättebra, alla har utsikt över Hudiksvallsfjärden. Allt är nybyggt och i toppskick, nära till servicehus. Du har en grillplats med tillgång till ved precis i strandkanten. Underlaget är grus.

IMG 3295

IMG 3292

Sammanfattar jag intrycket blir det tre bilar i betyg. Själva ställplatsen är tipptopp men ligger avskilt och inte direkt hundvänligt. Det stora minuset är vägen dit. Eftersom det inte går att förboka sin plats får man i värsta fall åka en och en halv mil helt i onödan om platsen är fullbelagd.

3

Text & Bild: Gomer Swahn
Karta Lantmäteriets ”Min karta”
Publicerad 2023-07-28

Husbilskompisar AB | 556434-2425
Stigen 1, 776 34 Hedemora
E-post: kansliet[at]husbilskompisar[dot]se
Support på portal & forum e-post och telefon vard. 9-19
Telefon: 010 - 220 30 02

Numret går till Husbilskompisar webbadministratör. Detta är inte numret ni skall ringa till ställplatser eller service.

Utgivningsbevis 2017-009 Ansvarig utgivare: Gomer Swahn