JP Ajax Search Mobile

Mötesplats för livsnjutare på hjul!

Siljansnäs mysig familjecamping med retrostuk

Det är inte så ofta vi på husbilskompisar skriver om campingar, ofta letar vi spännande ställplatser.
Jag kan inte låta bli att dela med mig av en av mina favoriter.
En liten familjecamping strax utanför Leksand.Retro är väl egentligen bara förnamnet, här har du en riktig campingklassiker från 60-talet men väl bevarad och försiktigt renoverad.
Siljansnäs Camping ligger precis i början av din resa runt Siljan, en lämplig första övernattning på äventyret runt den vackra sjön.

siljansnas 2

Du har det du behöver, tömning, fyllning, el, WiFi och ett bad inne på campingen. du kan stå nära servicebyggnaderna där det är lite fler grannar eller välja en plats lite mer avskilt med Siljan en spottlängd bort.
Det finns till och med ett litet hundbad för våra fyrfota vänner. Finns dessutom mysiga stigar runt området som hundkompisen gärna utforskar.

siljansnas 3

Det är söderbönan Inger med kollegan Martin som driver campingen sedan 20 år. Har man upplevt de stora hypade campingarna landet runt finns det ingenting som liknar det här.
Lugnt, avslappnat, gott om plats och ett värdpar som gång efter annan visar sin gästfrihet.

siljansnas 4

Normalpriset är 250:-/natten med el. Lite högt för en ställplats men billigt för en camping. Som forummedlem på Husbilskompisar har du dessutom en 50-lapp i rabatt första natten så du klarar dig på en tvåhundring. Bra att ange ditt medlemsnummer på forumet när du kommer.
Ganska billigt för en ställplats, förlåt camping som har det du önskar och behöver. Dessutom med ett läge som inte går av för hackor.

Siljansnäs får fyra husbilar i betyg trots att det inte är en ställplats. Det vänliga bemötandet, servicen och inte minst miljön gör att det här är ett ställe som vi utan att skämmas kan rekommendera i allra högsta grad.

siljansnas

Här har du campingens webbsida
Länk till vår ställplatsinfo
Text & Foto: Gomer

Husbilskompisar AB | 556434-2425
Stigen 1, 776 34 Hedemora
Telefon: 010 - 220 30 02
E-post: kansliet[at]husbilskompisar[dot]se
Support på portal & forum e-post och telefon vard. 9-19
Utgivningsbevis 2017-009 Ansvarig utgivare: Gomer Swahn