JP Ajax Search Mobile

Mötesplats för livsnjutare på hjul!

Mönsterås - Mönsterkommun när det gäller ställplats!

Sväng av från E22:an mot mönsterås och leta dig ner till hamnen, Åker du lite fel så hamnar du förmodligen på kullersten som tar dig genom stadskärnan. En positiv upplevelse bara det. Fullt med små butiker, en härlig puls och massor för den som gillar shopping.
När du hittat fram till hamnbassängen är turistbyrån det första du ser. Det är även där som du betalar din plats för natten. Det finns åtta platser med el, förnämligt placerade en spottlängd från kajkanten och garanterad havsutsikt. Fem platser utan el finns på andra sidan in mot centrum.

Monsteras 4I samma hus som turistbyrån hittar du duschar och toaletter. Det finns även tvättmaskin och ett litet kök. Allt ingår i priset och är helt nybyggt. Utanför dörren har du tömning och fyllning. Allt på bekvämt avstånd. Apropå avstånd, den mysiga lilla stadskärnan ligger bara en kort promenad från ställplatsen.
Så inom gångavstånd hittar du allt du behöver inklusive systembolag och matbutiker.

Monsteras 2

När jag står och pratar med personalen i turistbyrån kommer en nyanländ husbilist in. Han får inte bara en biljett utan även en tygväska med lite smått och gott i som present. Snacka om välkomnande.
Mönsterås har tänkt till, tänkt till ordentligt. Rejält säkerhetsavstånd mellan platserna. Att man bara får stå ett dygn är bra, då slipper man långliggare som tar upp plats. Det här är bra och man känner sig otroligt välkommen. kan inte bli mindre än fyra husbilar.

04

Text & Bild:
Kartor: lantmäteriets fria kartor
Publicerad: 2017-08-02

Här har du vår ställplatsinfo

Husbilskompisar AB | 556434-2425
Stigen 1, 776 34 Hedemora
E-post: kansliet[at]husbilskompisar[dot]se
Support på portal & forum e-post och telefon vard. 9-19
Telefon: 010 - 220 30 02

Numret går till Husbilskompisar webbadministratör. Detta är inte numret ni skall ringa till ställplatser eller service.

Utgivningsbevis 2017-009 Ansvarig utgivare: Gomer Swahn