JP Ajax Search Mobile

Mötesplats för livsnjutare på hjul!

Webasto lanserar tyst klimatanläggning för husbilar

Webasto Cool Top Trail är en fjärrstyrd och kraftfull klimatanläggning för din husbil eller husvagn. Den är utvecklad för dig som har höga krav på ett skönt inomhusklimat oavsett väder.
Den är tyst och stör varken dina grannar eller din nattsömn.

webasto 2

Den nya klimatanläggningen Cool Top Trail, från det tyska företaget Webasto som i Sverige representeras av KG Knutsson AB, är en serie luftkonditioneringsanläggningar för kyl- och värmeeffektspannet 2 till 3,5 kW vilket täcker behovet upp till cirka tio meters fordonslängd.

webasto 3

Anläggningen monteras i taket och sprider kyla eller värme via en luftfördelare. Du styr enkelt om du vill ha det varmare eller kallare med en fjärrkontroll.
I taket inomhus syns en diskret LED-display som visar temperaturen. Dessutom finns andra funktioner som timer, avfuktning och insomningsläge.
- Cool Top Trail är tyst, diskret och ger skönt inomhusklimat oavsett väder. Den är så tyst att varken dina grannar eller din nattsömn störs, säger Johan Bengs produktansvarig för Webasto hos KG Knutsson AB.
Tyska Webasto är kända för högkvalitativa produkter och Cool Top Trails alla delkomponenter håller hög kvalitet vilket garanterar lång livslängd och låga underhållskostnader.
Den är tillverkad i UV-stabiliserad polypropen vilket gör den robust i förhållande till sin låga vikt.

Text & Bild: KG Knutsson/Webasto

Publicerad 2019-10-09

Husbilskompisar AB | 556434-2425
Stigen 1, 776 34 Hedemora
E-post: kansliet[at]husbilskompisar[dot]se
Support på portal & forum e-post och telefon vard. 9-19
Telefon: 010 - 220 30 02

Numret går till Husbilskompisar webbadministratör. Detta är inte numret ni skall ringa till ställplatser eller service.

Utgivningsbevis 2017-009 Ansvarig utgivare: Gomer Swahn