JP Ajax Search Mobile

Mötesplats för livsnjutare på hjul!

Uppblåsbara tält för mindre plåtisar!

Den nya Easy Camp AIR COMFY MOTOR-serien med uppblåsbart busstält erbjuder bekväm uppblåsbar teknik och skandinavisk snygg användbarhet med en prislapp som tilltalar dem som vill byta stänger mot pump utan att det gör hål i plånboken.

oasis 2

Modellerna i serien går snabbt och enkelt att resa med den medföljande manuella pumpen, och ger extra flexibilitet och utrymme med ståhöjd i husbilen och minibussen med en fästhöjd på 180–205 cm, utan att ta upp för mycket värdefullt utrymme eller vikt i ett litet fordon.

Serien består av Hurricane M med skydd för ingången och Tempest M med sluttande framdörr. Modellerna väger endast 9,6 kg med en packstorlek på bara 72x36 cm respektive 78x36 cm för enkel förvaring och transport. De är tillverkade av PU-belagd polyester med en vattenpelare på 3 000 mm och problemfri tältresning med ombonad, säker passform tack vare de två luftkanalerna med dubbla skyddslager och Air in-/Air out-ventiler.

Hurricane M har funktioner som en främre D-dörr, och Tempest M har en traditionell rak dörr med blixtlås fram samt en D-formad sidodörr – det insydda plana underlaget förhindrar snubblande. Båda modellerna har en stor bakre dörr. Generösa fönster och luftventiler gör att det känns ljust och luftigt på insidan, och med gardiner kan du skapa avskildhet när så önskas. Som extra tillval finns bland annat mattor och underlag för komfort och enkelt underhåll.

Text och bild: Oase Outdoors Aps

Enligt tillverkaren hamnar priset på under 5 000:- och tältet väger under 10 kg (Husbilskompisar)

Husbilskompisar AB | 556434-2425
Stigen 1, 776 34 Hedemora
E-post: kansliet[at]husbilskompisar[dot]se
Support på portal & forum e-post och telefon vard. 9-19
Telefon: 010 - 220 30 02

Numret går till Husbilskompisar webbadministratör. Detta är inte numret ni skall ringa till ställplatser eller service.

Utgivningsbevis 2017-009 Ansvarig utgivare: Gomer Swahn - Logga ut