JP Ajax Search Mobile

Mötesplats för livsnjutare på hjul!

Uppblåsbara förtält från Outwell

Det prisbelönta skandinaviska campingvarumärket Outwell har kompletterat sin populära Smart Air-kollektion med uppblåsbara busstält och erbjuder nu fyra nya Scenic Road-modeller.
Dessutom införs en ny, enklare Air Cruising-serie för att erbjuda större möjlighet att välja bland praktiska och lättresta lösningar som tillför värdefullt utrymme till husbilar och minibussar.
Den nya Smart Air Touring-kollektionen med tunnelmodeller är utrustad med Outwell Advanced Air Tube System med företagets egna, beprövade One-go Inflation-teknik och vinklade luftkanaler.
Tillsammans ger de ett pålitligt, lättrest tält med god vindprestanda som i kombination med Outwell Easy Pegging System och den aerodynamiska profilen ger skydd upp till vindstyrka 9.

Outwell

Överlägset väderskydd fås också genom det marknadsledande präglade polyestermaterialet Outtex 6000, som är av allra högsta kvalitet och utvecklat och tillverkat exklusivt för Outwell.
Busstälten är dessutom fulla av lysande exempel på Outwells marknadsledande funktioner som det unika Link Access Zone System, som försluter glipan mellan tältet och fordonet, och Outwell Sealed Ground System som förseglar golvet till yttertältet för maximalt skydd mot drag, vatten och insekter.

Den stora uteplatsen erbjuder en skyddad plats där man kan sitta och umgås eller förvara möbler, samtidigt som den ger skydd åt den stora framväggen som kan öppnas helt och är försedd med myggnät.
Stora tonade fönster med uppdragbara gardiner finns nu i hela tältet för anpassningsbart insynsskydd och UV-skydd med bibehållen utsikt.

Outwell2

Modellerna är 340 cm breda och består av 200SA, 250SA och 300SA. Siffrorna anger djupet i centimeter. Standardhöjden vid montering är 180 cm–205 cm med 250SA Tall-alternativet som ger mellan 240 cm och 290 cm höjd – perfekt för ombyggda minibussar.
Extra tillbehör finns att köpa, som innertält för två personer till 250SA- och 300SA-modellen, underlag och mattor för bättre skydd och komfort samt tre digitala elektriska pumpar som ersättning för den medföljande manuella högkapacitetspumpen.

Den nya Air Cruising-kollektionen med kupoldesign innehåller fyra mångsidiga uppblåsbara busstält av modellen Milestone som är snabbresta och har ett tillval i form av innertält med flera olika positioner. Tältet kan stå för sig självt och säkra tältplatsen vid dagsutflykter eller användas ensamt som ett praktiskt skydd på stranden eller i trädgården.

Det strukturerade materialet i elegant mörkblått med neonfärgade detaljer och tältlinor och stora, tonade fönster ger uttryck för den stil, kvalitet och prestanda som Outwell är känt för.
Den enkla men högeffektiva och stabila Rigid Air System-ramen hjälper till att skydda mot vind upp till styrka 8 och samverkar med det innovativa Outwell Link Access Zone System − med sidodörrar på alla modeller utom Milestone Pace Air − för en prydlig, smidig och stabil anslutning och enkel åtkomst till fordonet, samtidigt som den stänger ute drag och kompletterar Outwell Sealed Ground System. Regnsäkra uteplatser finns till de tre större modellerna och ger skydd mot både väta och sol.
Matta och underlag finns som tillval för bättre komfort och skydd på golvet. För mer information om Outwells produkter och funktioner, inklusive priser och din närmaste återförsäljare, besök outwell.com


Fastsättningshöjd: Standard 180cm – 220cm. Tall 240cm – 290cm
Rek. pris:Scenic Road 200SA DKK 7.499,95: Scenic Road 250SA DKK 8.699,95; Scenic Road 250SA Tall DKK 8.999,95; Scenic Road 300SA DKK 9.399,95; Milestone Air DKK 5.399,95; Milestone Pro Air DKK 5.999,95; Milestone Pro Air Tall DKK 6.199,95; Milestone Pace Air DKK 5.599,95

Text & Bild: Outwell

Husbilskompisar AB | 556434-2425
Stigen 1, 776 34 Hedemora
E-post: kansliet[at]husbilskompisar[dot]se
Support på portal & forum e-post och telefon vard. 9-19
Telefon: 010 - 220 30 02

Numret går till Husbilskompisar webbadministratör. Detta är inte numret ni skall ringa till ställplatser eller service.

Utgivningsbevis 2017-009 Ansvarig utgivare: Gomer Swahn - Logga ut