JP Ajax Search Mobile

Mötesplats för livsnjutare på hjul!

Tömningsstation för husbilar och husvagnar invigs i Gnesta

Nu inviger vi vår nya tömningsstation för husbilar och husvagnar i Gnesta. Samtidigt inviger vi också den nya vattenstationen, där du enkelt kan köpa vatten.

Tisdagen den 22 maj kl 18.00 2018, är det dags. Tömningsstationen har tillkommit efter ett inskickat medborgarförslag. Vi har också bjudit in förslagställaren att tömma sin husbil/husvagn. Kommunalråden kommer att klippa band och hålla ett kort tal.

Vi ser att både tömningsstationen och vattenstationen kommer att underlätta för våra kommuninvånare samt våra besökare. Behovet har funnits och vi är glada att äntligen kunna erbjuda dessa möjligheter. Det kommer också att finnas en utställning om VA-enhetens verksamhet inne på reningsverkets område. Personal kommer att finnas på plats fram till kl 20.00 för att svara på eventuella frågor. Vi serverar även fika för de som önskar.

Varmt välkommen!

Dag: Tisdagen den 22 maj
Tid: Kl 18.00
Plats: Ågatan 8 i Gnesta

Program
Kl 18.00 Invigning och klippning av band – kommunalråden och förslagsställaren tömmer sin bil
Kl 18.15 – 19.30 Utställning om VA-enhetens verksamhet inne på området. Personal finns på plats för eventuella frågor. Kaffe och bulle serveras för de som önskar.

Text och bild: Gnesta kommun

Här hittar du platsen

Husbilskompisar AB | 556434-2425
Stigen 1, 776 34 Hedemora
E-post: kansliet[at]husbilskompisar[dot]se

Utgivningsbevis 2017-009 Ansvarig utgivare: Gomer Swahn - Logga ut