JP Ajax Search Mobile

Mötesplats för livsnjutare på hjul!

Tjugo ställplatser tillgängliga på Elmia året runt

Välkommen att ta med husbilen till Elmia vid ert nästa mässgenomförande! Från och med slutet av maj kommer det finnas 20 ställplatser tillgängliga när ni besöker Elmia och Jönköping.

Ställplatserna är öppna året runt för såväl turister som för er utställare och besökare till Elmia.

Platserna är utrustade med el samt en servicestation med färskvatten och tömning av grå- och svartvatten. Betalning görs enkelt direkt på plats via en betalstation.

– Det känns både roligt och naturligt att vi på Elmia kan ha ställplatser så nära anläggningen. Inte bara för besökare och utställare, utan även för alla som besöker Jönköping eller är på genomfart via E4, säger Klas Brandt, affärsområdeschef, Elmia.

Jönköping är i behov av fler ställplatser och då passar det att Elmia, som varje år även arrangerar Elmia Husvagn Husbil, anlägger detta, fortsätter han.

– Jönköping har under de senaste åren ökat sin populäritet som turiststad. Med Elmias läge nära Vättern och Rosenlunds bankar plus närheten till centrum är det här väldigt attraktiva ställplatser. Dessutom i direkt anslutning till Sveriges viktigaste gatukorsning, där E4:an möter riksväg 40, avslutar Klas Brandt och hälsar er varmt välkomna att nyttja ställplatserna vid nästa Jönköpingsbesök.

Text & Bild: Elmia
Publicerad 2020-05-14

Husbilskompisar AB | 556434-2425
Stigen 1, 776 34 Hedemora
E-post: kansliet[at]husbilskompisar[dot]se
Support på portal & forum e-post och telefon vard. 9-19
Telefon: 010 - 220 30 02

Numret går till Husbilskompisar webbadministratör. Detta är inte numret ni skall ringa till ställplatser eller service.

Utgivningsbevis 2017-009 Ansvarig utgivare: Gomer Swahn - Logga ut