JP Ajax Search Mobile

Mötesplats för livsnjutare på hjul!

Swift växer så in i norden!

Swift husbilar återkom till Sverige för tre år sedan och har nu verkligen etablerat sig på den svenska husbilsmarknaden.
I skrivande stund är Swift det fabrikat som ökat sin försäljning mest under 2017 och börjar nu på allvar hota de etablerade fabrikaten i försäljningsstatistiken.

Nu lutar sig inte Swift och den svenska agenten sig tillbaka och är mätta. Swift, som är Europas största enskilda varumärke till antal tillverkade enheter räknade, vill mer.
Sveriges husbilsgasell presenterar så här i adventstider inte mindre än tre nya återförsäljare, från norr till söder:

R A Motor i Uppsala.

Lidköpings Husbilar.

MMG Marine AB i Karlshamn, Sölvesborg och Karlskrona.

- ”Det är riktigt kul att kunna hälsa de här tre drivna företagen välkomna till Swift-familjen!”, Säger Magnus Wetterö VD på Swift Norden.

”Så vitt vi vet är Swift ensam om att krocktesta samtliga sina modeller med riktiga krockdockor, vilket gjort att husbilarna fått en rad olika detaljer som är unika för Swift. Till exempel så har samtliga Swifts modeller en stark stålram i sittgruppen för att förhindra att soffan ska ge vika vid en kollision. Andra säkerhetsdetaljer är att samtliga textilier är flamsäkra och att narkoslarm är standard.”, säger Magnus stolt.
Husbilskompisar AB | 556434-2425
Stigen 1, 776 34 Hedemora
Telefon: 010 - 220 30 02
E-post: kansliet[at]husbilskompisar[dot]se
Support på portal & forum e-post och telefon vard. 9-19
Utgivningsbevis 2017-009 Ansvarig utgivare: Gomer Swahn