JP Ajax Search Mobile

Mötesplats för livsnjutare på hjul!

Onsdagsöppet på Elmia 2016

Nordens största mässa för det mobila livet bjuder i år på en efterlängtad nyhet: Elmia Husvagn Husbil växer med en extra dag för alla besökare.
Nu blir det hela fem dagar av nyheter, affärer och socialt umgänge i perfekt campingmiljö. Biljetterna släpps den 18 februari.

— Det har länge varit efterlängtat att vi ska öppna mässan en dag tidigare och när vi nu har fått den möjligheten kommer vi även att öka på utbudet av aktiviteter och erbjuda fler nya evenemang för alla åldersgrupper, säger Jörgen Nyström, mässansvarig för Elmia Husvagn Husbil.

Elmia Husvagn Husbil är mer än en mässa – det är en happening för hela branschen och lite som camparnas nyårsafton. På mässan premiärvisas traditionsenligt nästa års modeller och drygt 20 procent av branschens totala årsförsäljning sker under de intensiva mässdagarna.

Stor folkfest
Mässan är också en stor folkfest med många besökare från när och fjärran.
Många campare har troget början av september varje år inbokad för att styra husvagnen eller husbilen mot Jönköping för att träffa alla glada campingvänner och ta del av alla branschnyheter.
Danskvällar, oktoberfest, räkfrossa och äventyrsbad på Rosenlundsbadet är några av kvällsaktiviteterna.
Spelhörna och bio är exempel på andra aktiviteter under mässan som även lockar den yngre publiken.

Hårt biljettryck
Att hänga på låset och boka biljetter till campingområdet på Elmia tillhör också traditionerna kring Elmia Husvagn Husbil.
Biljetterna till Elmia Husvagn Husbil 7-11 september släpps den 18 februari på Ticnet.
— Mässan är ett ypperligt tillfälle för att få mer kunskap om camping, allt som gäller fordon, resmål aktiviteter och tillbehör.
De 10 000 camparna som bor här under mässan är ju de riktiga experterna och här finns alla möjligheter att prata med andra mässbesökare, få tips och idéer och kanske dessutom få vänner för livet, säger Jörgen Nyström.

Text: Elmia Foto: Gomer

070-466 90 85

Husbilskompisar AB | 556434-2425
Stigen 1, 776 34 Hedemora
E-post: kansliet[at]husbilskompisar[dot]se
Support på portal & forum e-post och telefon vard. 9-19
Telefon: 010 - 220 30 02

Numret går till Husbilskompisar webbadministratör. Detta är inte numret ni skall ringa till ställplatser eller service.

Utgivningsbevis 2017-009 Ansvarig utgivare: Gomer Swahn - Logga ut