JP Ajax Search Mobile

Mötesplats för livsnjutare på hjul!

Ny biltvätt i Alingsås!

Vårens slafs och sommarens damm är tråkiga biverkningar för de flesta husbilister. Huvuddelen av bilarna är ju vita så "skiten" syns rejält. Visst kan man skölja av lite försiktigt med slangen när man fyller vatten, men rent blir det inte.

Familjen Roosemark har jobbat med person- och transportbilar i tre generationer.
Tomas Roosemark har jobbat i företaget i över 23 år. Tomas tyckte det var dags för en utveckling av verksamheten. Husbilar blev ledordet för det nya konceptet.
Hösten 2015 startade man i Alingsås. Alingsås Motorgrupp säljer nya husbilar av märket Elnagh samt begagnade bilar av alla märken. Man har via sin verkstad ansluten till Autoexperten.
2016 planerar man även att starta upp en uthyrningsverksamhet.

Raili Roosemark berättar
" Vi insåg snabbbt att vår verksamhet krävde en bra möjlighet att reconda och handtvätta våra bilar. Både försäljningsobjekt och bilar som varit uthyrda.
Vi byggde en rejäl tvättanläggning och förstod omgående att behovet av att tvätta sin husbil från golv till tak var stort"

tvatt 3


Alingsås Motorgrupp erbjuder därför även självtvätt i sin anläggning. Via två ramper kommer du bekvämt åt även taket på din husbil. Tvättanläggningen bokas via mail eller telefon och kostnaden är 300:- per timme, då ingår miljövänligt tvättmedel.

tvatt

Bilder: Alingsås Motorgrupp samt Zynk
Text: Gomer
Alingsås Motorgrupp är reklampartner till Husbilskompisar

070-466 90 85

Husbilskompisar AB | 556434-2425
Stigen 1, 776 34 Hedemora
Telefon: 010 - 220 30 02
E-post: kansliet[at]husbilskompisar[dot]se
Support på portal & forum e-post och telefon vard. 9-19
Utgivningsbevis 2017-009 Ansvarig utgivare: Gomer Swahn