JP Ajax Search Mobile

Mötesplats för livsnjutare på hjul!

Snart kan du hyra husbil i hela landet

Sedan många år har försäljningen av fritidsfordon ökat i rekordtakt. Samtidigt har det funnits en växande efterfrågan på en hyresmarknad för husbilar. Nu blir det möjligt – oavsett var i landet man bor.

Kanske handlar det om en potentiell köpare som vill prova på vilken husbil som passar just denne, som vill testa olika modeller och prisklasser innan beslut om köp är taget. Eller barn- familjen, kompisgänget och aktiva pensionärer som helt enkelt nöjer sig med att hyra, med allt vad det innebär av bekvämligheter. 

Nu lanseras en ny möjlighet att upptäcka den frihet en fritid och semester på fyra hjul innebär. Rent and Travel är ett samarbete mellan den tyska husvagns- och husbilstillverkaren Knaus Tabbert Group och den svenska importören Bergholm – i ett unikt och riksomfattande hyreskoncept

– Rent and Travel kommer att bli den första och enda kedjan som har uthyrningsstationer i hela landet. I nuläget finns uthyrare i Kristinehamn, Luleå och Norrköping. Fler uthyrare är på gång och vi kommer löpande att fylla på med nya orter. Dessutom finns planer på vidare lanseringar i Norden, säger Erika Johnsson, bokningsansvarig på Rent and Travel Sverige. 

Rent and Travel är ett varumärke och koncept som ska bygga på en hög servicefaktor. Exempelvis är det alltid fritt att lämna sin privata bil hos uthyraren under husbilssemestern.
– Det ska vara enkelt för hyrestagare. Allt ska gå att lösa och vara inkluderat på ett och samma ställe. Vi har en unik hyrbilsförsäkring och assistans som hjälper hyreskunden om olyckan skulle vara framme. Det ska helt enkelt inte vara mer komplicerat än att idag hyra en vanlig personbil eller ett släp, berättar Erika.

Text & Bild: Bergholm

Husbilskompisar sysslar inte med betalda artiklar. Allt vi skriver gör vi utifrån en redaktionell synvinkel.
Ibland handlar dock artiklar om nyheter som kommer från våra annonsörer.
Då redovisar vi det med en stämpel med ett tydligt R i vinjettbilden samt i slutet av artikeln.
Bergholm är en annonspartner till Husbilskompisar.

Husbilskompisar AB | 556434-2425
Stigen 1, 776 34 Hedemora
Telefon: 010 - 220 30 02
E-post: kansliet[at]husbilskompisar[dot]se
Support på portal & forum e-post och telefon vard. 9-19
Utgivningsbevis 2017-009 Ansvarig utgivare: Gomer Swahn