JP Ajax Search Mobile

Mötesplats för livsnjutare på hjul!

Nu blir vissa husbilsverkstäder certifierade

Husvagnsbranschens Riksförbund (HRF) inför ”Certifierad Verkstad Husvagnar & Husbilar” – ett kvalitets- och miljöledningssystem – hos sina medlemsföretag.

HRF 2

– Kraven på kvalitet och miljötänkande bland HRF:s medlemmar ökar från deras kunder, liksom tydliga villkor när det gäller exempelvis verkstadsarbeten. 

Det säger Tomas Haglund, ordförande i HRF. Därför har vi själva tagit initiativet att ansluta oss till Certifierad Verkstad för att HRF- medlemmarnas kunder ska kunna känna sig trygga när det gäller valet av leverantör av deras husvagn eller husbil.

– Vi är också positiva till dialogen med Sveriges Fordonsverkstäders Förening (SFVF), som ju tidigare bidragit till framtagandet av ”Verkstadens reparationsvillkor”, och som också hjälper till med att kraven på vår bransch förtydligas, fortsätter Tomas Haglund.

HRF är den första av en rad olika aktörer som ”står i kö” för att få ansluta sig till ”Certifierad Verkstad” berättar Bo Ericsson, vd för SFVF.
Möjligheten för kunderna att göra affärer med seriösa företag, som exempelvis har externa kontroller, leder till ökad trygghet.
Självklart tycker vi på SFVF att det är glädjande att vårt arbete i branschen leder till högre kvalitet, ökad trygghet och bättre miljö.

Text: HRF
Bild: Gomer (Bossings verkstad)

Husbilskompisar AB | 556434-2425
Stigen 1, 776 34 Hedemora
E-post: kansliet[at]husbilskompisar[dot]se
Support på portal & forum e-post och telefon vard. 9-19
Telefon: 010 - 220 30 02

Numret går till Husbilskompisar webbadministratör. Detta är inte numret ni skall ringa till ställplatser eller service.

Utgivningsbevis 2017-009 Ansvarig utgivare: Gomer Swahn