JP Ajax Search Mobile

Mötesplats för livsnjutare på hjul!

Nordic Camping först i campingvärlden med flexibel produkt

Som första större campingaktör i världen gör nu Nordic Camping & Resort det ännu enklare för alla campare att vara flexibla. Nordic Campings gäster kommer framöver att kunna boka en flexibel produkt, som kan avbokas oavsett skäl ända fram till dagen innan ankomstdatum. Det ger därmed gästen större frihet än de avbeställningsskydd som är vanliga i marknaden idag.

Nordic Camping & Resort är tillsammans med systerbolaget First Camp den ledande campingkedjan i Norden med totalt 40 destinationer. Ambitionen är att ligga i framkant med nya innovationer för att förenkla för gästerna. Nu lanserar Nordic Camping en ny flexibel produkt, Flex. Om gästen väljer detta alternativ kan vistelsen avbokas, oavsett skäl, ända fram till kl 15 dagen innan ankomstdatum.

 ”I våra marknadsundersökningar är det väldigt tydligt att gästerna efterfrågar frihet och flexibilitet, och därför inför vi nu detta. Flexibla produkter är vanliga i andra resebranscher och nu kommer det alltså även till campingbranschen”, säger Ingela Lundkvist, kommersiell chef för Nordic Camping.

Tidigare i marknaden har det varit vanligt med ett erbjuda avbeställningsskydd, men detta är ofta förenat med restriktioner där särskilda skäl exempelvis sjukintyg krävs vid avbokning nära planerat ankomstdatum. Nordic Campings nya lösning ger därmed betydligt större flexibilitet.

”Vi ska alltid stå på tårna för att förbättra våra gästers upplevelser, från bokning till in- och utcheckning. Tack vare att vi är en stor kedja har vi resurser till att fortsätta förbättra våra produkter och driva utvecklingen i hela campingbranschen. Det kommer hända mycket mer framöver”, säger Johan Söör, VD för Nordic Camping & Resort. 

Text: Nordic Camping
Bild: Gomer

Husbilskompisar sysslar inte med betalda artiklar. Allt vi skriver gör vi utifrån en redaktionell synvinkel.
Ibland handlar dock artiklar om nyheter som kommer från våra annonsörer.
Då redovisar vi det med en stämpel med ett tydligt R i vinjettbilden samt i slutet av artikeln.
Nordic Camping och First Camp är annonspartners till Husbilskompisar.
Husbilskompisar AB | 556434-2425
Stigen 1, 776 34 Hedemora
E-post: kansliet[at]husbilskompisar[dot]se
Support på portal & forum e-post och telefon vard. 9-19
Telefon: 010 - 220 30 02

Numret går till Husbilskompisar webbadministratör. Detta är inte numret ni skall ringa till ställplatser eller service.

Utgivningsbevis 2017-009 Ansvarig utgivare: Gomer Swahn