JP Ajax Search Mobile

Mötesplats för livsnjutare på hjul!

NetOnNet grillsatsar

Vårvärmen sveper över hela landet och i takt med den stigande värmen så ökar efterfrågan på grillar och annat som gör grillningen ännu roligare, enklare och godare. 
NetOnNet har tagit fasta på detta och har utökat grillsortimentet med såväl ett helt nytt grillvarumärke men även breddat grillsortimentet rejält jämfört med föregående år.


De skandinaviska hemmagrillarna växer i antal och allt fler väljer att trotsa det ibland oberäkneliga vädret för att få sätta tänderna i något väldoftande och nygrillat - både oftare och under längre perioder på året.

grill

– Vi vill nå alla hemmagrillare: nybörjarna och de sporadiska hemmagrillarna såväl som de mer avancerade och erfarna som kräver större grillar och mer funktioner när de tänder grillen. Vi vill vara ett självklart, relevant och prisvärt alternativ för hela spektrat av kunder och har därför breddat grillsortimentet inom befintliga välkända tillverkare som exempelvis Weber och Landmann.
Men även adderat ett helt sortiment med oemotståndliga grillar under vårt egna grillvarumärke, Austin & Barbeque, säger Mattias Knutsson, affärs- & sortimentschef NetOnNet.
Utveckling av produktsortimentet på NetOnNet går alltid hand i hand med värdefulla kundinsikter.
Mycket arbete läggs på att ta reda på vad kunderna efterfrågar, men även på att ta fram och säkerställa att NetOnNet kan erbjuda kunderna det de vill ha.
– Vi har de senaste åren sett en allt ökande efterfrågan på brett sortiment av högkvalitativa grillar till lägre priser, vilket resulterade i att vi tog fram en helt egen grillkollektion innehållande stilrena men framförallt funktionella grillar med smarta finesser som gör grillningen roligare och enklare, säger Henrik Ekelund, sortiment & försäljningschefen för hem- och hushåll på NetOnNet.
Samtidigt har NetOnNet även skruvat upp prognosen för produktområdet grill och estimerar att sälja tre gånger mer grillar 2018 jämfört med föregående år.

grill2

– För att kunna nå målsättningen med den höjda prognosen, så måste vi först säkra tillgången på grillar samt kringutrustning, något som vi redan har checkat av.
Alla som vill ha en grill, stor som liten kommer att finna det dom söker när man besöker någon av våra Lagershoppar eller netonnet.se.
Bäst av allt, sortimentet är noga utvalt och framtaget utifrån kunden och dennes behov för att erbjuda det allra bästa i varje respektive pris- och produktklass, avslutar Mattias Knutsson.

grill4

Fakta Austin & Barbeque
Varumärket Austin & Barbeque är resultatet av värdefulla kundinsikter som analyserats och testats av NetOnNets fantastiska entreprenörsenhet som har förmågan, kontakterna och kunskapen att ta fram produkter som har det lilla extra utan att det behöver kosta mer. Det är till och med så att det kostar mindre, vilket tillgodokommer kunden genom ännu lägre priser.

Austin & Barbeque är årets grillnyhet i lagerhyllan. Grillar för dig som värdesätter bra kvalitet med hög funktionalitet i tilltalande design – här får du mycket grill för pengarna. Merparten av grillarna är i rostfritt stål och premiummodellerna har även gjutjärnsgaller samt små finesser som exempelvis utrustade med kapsylöppnare.

Text & Bild: NetOnNet

Husbilskompisar AB | 556434-2425
Stigen 1, 776 34 Hedemora
Telefon: 010 - 220 30 02
E-post: kansliet[at]husbilskompisar[dot]se
Support på portal & forum e-post och telefon vard. 9-19
Utgivningsbevis 2017-009 Ansvarig utgivare: Gomer Swahn