JP Ajax Search Mobile

Mötesplats för livsnjutare på hjul!

Lindströms Husbilar & Husvagnar utökar

- Blir ny återförsäljare av Knaus husbilar i Enköpingsområdet
Familjeföretaget Lindströms Husbilar & Husvagnar accelererar och erbjuder nu husbilar från det tyska varumärket Knaus. Familjeföretaget är därmed ny återförsäljare för Knaus husbilar i Enköpingsområdet.

Intresset för fritidsfordon har ökat stadigt under senare år och sommaren 2020 sökte sig, med största sannolikhet, fler svenskar än någonsin till campinglivet. Familjeföretaget Lindströms Husbilar & Husvagnar har verksamhet i Bålsta och Enköping där de både säljer och hyr ut fritidsfordon.

– Vi säljer allt fler husvagnar men till oss kommer framförallt de som är intresserade av husbil. Allt fler upptäcker hur praktiskt det är som semesterfordon men också vid sportaktiviteter och tävlingar. Därför har vi valt att utöka vårt utbud av husbilar med det omtyckta märket Knaus, säger Cecilia Lindström, vice vd och marknadschef på Lindströms Husbilar & Husvagnar.

Satsningen görs i samarbete med husvagns- och husbilsimportören Bergholm som är generalagent för Knaus i Sverige och som har ett nätverk av återförsäljare över hela landet. Lindströms blir i och med satsningen ny återförsäljare av husbilar från Knaus i Enköpingsområdet.

– Knaus har ett gott renommé och är ett bra komplement till våra övriga märken. Jag och min man har själva alltid gillat Knaus så när vi fick möjlighet att erbjuda även dessa kändes det helt rätt, säger Cecilia.

Cecilia och maken John har arbetat i familjeföretaget länge och tog över verksamheten i Bålsta 2010. Där finns bilverkstad, tillbehörsbutik och serviceverkstad. Sedan 2015 har Lindströms Husbilar & Husvagnar även försäljning, butik och uppställningsplatser i Enköping.

Visar nästa års modeller
På grund av stor efterfrågan och delvis försenade leveranser från fabrikerna som följd av pandemin, har många säljare i landet haft svårt att få hem nya fritidsfordon. Genom Bergholms nätverk har Lindströms dock kunnat få tag på några Knaus-husbilar som redan finns till försäljning i lokalerna, och fler är på ingång.

– Den 28 september till 4 oktober gästas vi av Bergholm som har med sig en handfull nya fordon från modellåret 2021. Det ska bli väldigt kul att visa dessa för våra kunder. Jag är övertygad om att fordonen kommer mottas väl och under veckan kommer vi dessutom att ha fina erbjudanden och rabatter på mycket i våra butiker, säger Cecilia.

För mer info kan du besöka eventtipset i portalen

Text: Lindströms Husbilar
Bild: Gomer

Publicerad 2020-09-10

Husbilskompisar AB | 556434-2425
Stigen 1, 776 34 Hedemora
E-post: kansliet[at]husbilskompisar[dot]se
Support på portal & forum e-post och telefon vard. 9-19
Telefon: 010 - 220 30 02

Numret går till Husbilskompisar webbadministratör. Detta är inte numret ni skall ringa till ställplatser eller service.

Utgivningsbevis 2017-009 Ansvarig utgivare: Gomer Swahn