JP Ajax Search Mobile

Mötesplats för livsnjutare på hjul!

Kör komfortabelt, bo enkelt - med nya Sunlight Van

Januari 2019 - Sunlights nya Van-modellutbud avslöjar skillnaden på 18 centimeter. En enorm skillnad i fråga om manövrerbarhet. Men nästan ingen när det gäller den generösa känslan av rymden. Sunlight Van är 18 centimeter smalare än de övriga halvintegrerade husbilar i modellutbudet. Perfekt för enkel förflyttning i stadstrafik, passar bättre i parkeringsfickorna och för att praktiskt användas som hushållets andrabil för vardagssysslor.

Sunlight 5

Med sitt mycket attraktiva pris är Sunlight Van tydligt i husbilarnas instegsnivå. Det ger ett utmärkt pris och prestanda förhållande och kvalitet från bevisad tysk produktion - en passande uppgradering från plåtisbilen.
Samtidigt är den idealisk för nybörjare som vill ha en fullfjädrad husbil för sin första campingupplevelse.
Den ger tillräckligt med utrymme för personer med mycket sportutrustning och det är den perfekta lösningen för alla moderna individer som vill se någonting av världen och njuta av sin resa direkt i hemmet.

Sunlight 6

Sunlight Van är tillverkad enligt ett helt nytt koncept. Det är det första Sunlight­ fordonet baserat på ett Citroen-chassi. Det finns två planlösningar att välja mellan: V 60 med en 5,99 meter längd och en tvärställd dubbelsäng och V 66 med 6,65 längd och två enkelsängar.
Så det finns nu två av Sunlights mest populära halvintegrerade fordon i smalare form. För en helt ny körupplevelse med turer på dem slingriga bergsvägarna, de vackraste stränderna i Europa eller genom is och snö i norr.
Vanen använder de senaste materialen, vilket möjliggör en högre lastvikt tack vare sin låga vikt. Perfekt för idrottare och globetrotters med mycket bagage. V-huvan produceras till exempel i en viktoptimerad design.

Sunlight 7

Men Vanen ger inte bara fantastiska äventyr. Den mysiga hemkänslan börjar med förarhyttens övergång till boytan. Den generösa känslan av utrymme med en fri överblick lämnar inget ytterligare att önska.
Överskåpen i ny form har ett softclose-system och ett dubbel USB-uttag för bekväm laddning av mobila enheter. Köket har ett rymligt kylskåp, en gasspis med tre-brännare, glasplatta och gott om förvaringsutrymme för köksredskap.
Snygga tillbehör: Lådan har ett praktiska servoskenor och på halvhöjdsgarderoben finns ett praktiskt förvaringsutrymme för kaffemaskinen i V 66.

Sunlight 4

Välutrustat är också sovrummet: Sängarna är utrustade med högkvalitativa madrasser och förstärkta plastremsor som stöttar kroppen perfekt vid varje punkt.
Oavsett proportionerna har ryggen optimalt stöd i alla lägen. Ett takfönster ger tillräcklig ventilation.
Dessutom finns det ett praktisk badrum med handfat, dusch och toalett i vanen och ett bakre garage med lastöglor, antiglidmattor, förvaringsutrymmen och belysning för bagage och sportutrustning.

Sunlight 2

För V 60 och V 66 är de två ljusa, attraktiva levande inredningsvärldarna Gold Coast och den valfria Maui Beach tillgängliga. Med sin snygga trädekoration och klädsel i naturliga toner utstrålar de en mysig och modern stil.
Ytterligare möjligheter till anpassning tillhandahålls av den omfattande specialutrustningen samt tematiskt anpassade tillbehörspaket.
Till exempel innehåller det grundläggande paketet klädda duschväggar och ytterligare eluttag ovanför köksblocket och i garaget. Den senare är idealisk för laddning av e-cyklar.
Chassipaketet innehåller bland annat en passagerarkrockkudde, elektriska och uppvärmda speglar och farthållare.
Rymlig som en halvintegrerad, smidig som en plåtis: den nya Sunlight Van.

Text & Bild: Erwin Hymer Group

Husbilskompisar sysslar inte med betalda artiklar. Allt vi skriver gör vi utifrån en redaktionell synvinkel.
Ibland handlar dock artiklar om produkter som kommer från våra annonsörer. Då redovisar vi det med en stämpel med ett tydligt R i vinjettbilden samt i slutet av artikeln.
Varumärket Sunlight är en annonspartner till Husbilskompisar.

Husbilskompisar AB | 556434-2425
Stigen 1, 776 34 Hedemora
E-post: kansliet[at]husbilskompisar[dot]se
Support på portal & forum e-post och telefon vard. 9-19
Telefon: 010 - 220 30 02

Numret går till Husbilskompisar webbadministratör. Detta är inte numret ni skall ringa till ställplatser eller service.

Utgivningsbevis 2017-009 Ansvarig utgivare: Gomer Swahn - Logga ut