JP Ajax Search Mobile

Mötesplats för livsnjutare på hjul!

Helintegrerad husbil gör serie komplett

Den tyska husvagns- och husbilsproducenten Knaus är känd för sin höga kvalitet. Nyligen presenterades det senaste tillskottet i deras instegsserie för husbilar, den helintegrerade L!VE I, som nu finns att titta på hos återförsäljare runt om i landet.
– Modellen stärker vår produktportfölj med en husbil av ett premiumfabrikat som samtidigt kan vara med och konkurrera i pris, säger Patrik Jonsson, försäljningschef på svenska generalagenten Bergholm.

Knaus har tillverkat husvagnar och husbilar i snart 60 år. För två år sedan lanserandes instegsserien L!VE som då innehöll tre husbilsmodeller: två halvintegrerade och en med alkov. Genom serien breddar Knaus sin produktportfölj och erbjuder fler högkvalitativa husbilar till ett fördelaktigt pris. Det senaste tillskottet L!VE I gör serien komplett.
– En helintegrerad husbil med denna kvalitet i den här prisklassen har varit efterfrågat, och det är så klart en stor fördel att kunna erbjuda den till våra kunder, säger Patrik Jonsson.

L!VE-konceptet gör att Knaus, och den svenska generalagenten Bergholm, kan erbjuda husbilar som är otroligt prisvärda, speciellt denna helintegrerade modell som vanligtvis hamnar i en högre prisklass. Husbilen presenterades för den svenska marknaden under Elmia Husvagn Husbil tidigare i höst och har redan sålt bra, både under mässan och hos återförsäljarna runt om i landet.
– Innan L!VE lanserades fanns ett uppdämt behov för en lite enklare Knaus-serie. Tidigare fanns Sky och Sun, som båda ligger i det övre prissegmentet. L!VE gör det möjligt för fler att välja en Knaus och det till ett riktigt bra pris.

L!VE I är anpassad för det skandinaviska klimatet genom exempelvis golvvärme, och dessutom kan tillval som vattenburen värme från Alde göras för än högre komfort. De två planlösningarna har båda plats för fyra resande samt fyra sängplatser. Höga sängar är standard, men modellen kan även beställas med lägre sängar för ökad tillgänglighet. En av planlösningarna har kylskåp på 190 liter och ugn som standard, något som inte är så vanligt men många efterfrågar.

Text & Bild: Bergholm


Publicerad: 2019-12-04

Husbilskompisar sysslar inte med betalda artiklar. Allt vi skriver gör vi utifrån en redaktionell synvinkel.
Ibland handlar dock artiklar om nyheter som kommer från våra annonsörer.
Då redovisar vi det med en stämpel med ett tydligt R i vinjettbilden samt i slutet av artikeln.
Bergholm är annonspartner till Husbilskompisar.

Husbilskompisar AB | 556434-2425
Stigen 1, 776 34 Hedemora
Telefon: 010 - 220 30 02
E-post: kansliet[at]husbilskompisar[dot]se
Support på portal & forum e-post och telefon vard. 9-19
Utgivningsbevis 2017-009 Ansvarig utgivare: Gomer Swahn