JP Ajax Search Mobile

Mötesplats för livsnjutare på hjul!

Härliga husbilshelger kommande veckorna

Du har kanske ställt in bilen men fortsätt å njut av husbilslivet några veckor till. Det blir allt vanligare att husbilssäljare bjuder in till minimässor under hösten. Missade du Elmia i år kan du se många av 2020 års nyheter lokalt på plats. Ofta är det extrapriser på tillbehör och det hör till att man bjuder sina besökare på godsaker, allt från korv, hamburgare till gulaschsoppa. Vi har hittat tre säljare som har jippon de närmaste veckorna.

solhem 2

Solhem husbilar i Bålsta
I år firar Solhem tio år. Därför är helgens fest extra påkostad. Lotteri, hamburgare, bubbel samt buffé. Se 2020 modellerna inte minst på plåtisar som är företagets specialitet.
Under festdagarna har du extra bra erbjudanden på demobilar med rabatter upp till 20 000 :- och extra bra avtal. Dessutom erbjuder man 10 % rabatt på Reimos hela sortiment under jubileumsdagarna.
Mer info här

solhem

Caravanhallen i Södertälje och Västerhaninge
Den årliga höstmässan börjar nästa helg i Västerhaninge (11-13/10) och följs av mässa i Södertälje helgen efter (18-20/10)
Här kan du se nästa års nyheter, fynda i shoppen. Du hittar även ett stort utbud av begagnade bilar.
Grillad korv står på menyn för samtliga besökare, öppet alla mässdagarna 11-15.
Mer info här

caravanhallen

Husbilslandet
I helgen den 5-6 oktober bjuder Husbilslandet in till den traditionsenliga Oktoberfesten. Här finns chansen att provköra några av 2020 års spännande husbilsnyheter från Knaus, Ci, Weinsberg och Morelo. Här visas även husvagnsnyheter från Knaus, Weinsberg och T@b. Inför helgen har man laddat med fina erbjudanden och bland annat har Husbilslandet just nu kampanjpriser på demobilar av 2019 års modell. Under lördagen är Hammarö MC-veteraner på plats och ställer ut fina motorcyklar av äldre modell.
Mer info här

husbilslandet

Text & Bild: Respektive handlare

Publicerad 2019-10-05

Husbilskompisar AB | 556434-2425
Stigen 1, 776 34 Hedemora
Telefon: 010 - 220 30 02
E-post: kansliet[at]husbilskompisar[dot]se
Support på portal & forum e-post och telefon vard. 9-19
Utgivningsbevis 2017-009 Ansvarig utgivare: Gomer Swahn