JP Ajax Search Mobile

Mötesplats för livsnjutare på hjul!

Garmin presenterar ny navigator

Garmin presenterar den nya navigatorn Camper 780 som är specifikt framtagen för dig som älskar att campa. Camper 780 har en 6.95-tum högupplöst skärm och skapar rutter som tar hänsyn till vikt och storlek på din husbil eller husvagn. Du får tydlig vägledning samt varningar inför branta backar, skarpa kurvor, viktgränser m.m. Camper 780 har massor med campingplatser installerade samt gratis stopplatser längs med din rutt med tillgång till miljoner intressanta platser från ACSI, Campercontact och Trailer’s PARK.

- Camper 780 underlättar både vid planering och navigering, säger Dan Bartel, försäljningschef på Garmin International.

- Med tillgång till miljoner campingspecifika intressanta platser, anslutna funktioner och vägvarningar baserat på ditt fordon, minimerar du riskerna för att navigera fel när du ger dig ut på ditt nästa campingäventyr.

När du behöver hjälp med att hitta bästa stället för ett stopp har Camper 780 en stor databas med campingplatser från ACSI och Campercontact samt gratis övernattningsställen från Trailer's PARK, vilka kan filtreras efter pris, bekvämligheter som el, duschar, Wi-Fi m.m. Platser kan hittas med hjälp av TripAdvisor eller miljontals intressanta platser från Foursquare.

Camper 780 har även andra funktioner som håller dig uppkopplad och medveten om vad som finns i närheten för en bättre campingupplevelse. T.ex. finns inbyggd Wi-Fi för kart- och mjukvaruuppdateringar. Camper 780 har en kristallklar skärm som visar hela Europas kartor och en dual core processor för extra snabb ruttberäkning. Enheten är kompatibel med den kostnadsfria appen Garmin Drive™. När appen är nerladdad kan enheten kopplas ihop med en kompatibel smartphone via Bluetooth och du får access till live traffic, väderprognoser, hands-free och smarta aviseringar direkt på navigatorns skärm. Camper 780 är även kompatibel med Garmin BC™ 30 och BC™ 40 trådlös backkamera (räckvidd upp till 7 meter).

Garmin Camper 780 och Camper 780 paketerad med BC40 back-kamera beräknas finnas tillgänglig i april 2019 till ett rekommenderat cirkapris på 4 499:- respektive 5 899:-

Text & Bild: Garmin

Husbilskompisar AB | 556434-2425
Stigen 1, 776 34 Hedemora
E-post: kansliet[at]husbilskompisar[dot]se
Support på portal & forum e-post och telefon vard. 9-19
Telefon: 010 - 220 30 02

Numret går till Husbilskompisar webbadministratör. Detta är inte numret ni skall ringa till ställplatser eller service.

Utgivningsbevis 2017-009 Ansvarig utgivare: Gomer Swahn