JP Ajax Search Mobile

Mötesplats för livsnjutare på hjul!

Forsbergs Fritidscenter – Nu med certifierade verkstäder

Forsbergs Fritidscenter är en av de första att ansluta sig till den nya certifieringen ”Certifierad Verkstad Husvagnar & Husbilar” – ett kvalitets- och miljöledningssystem framtaget av Husvagnsbranschens Riksförbund (HRF) i nära samarbete med SFVF, Sveriges Fordonsverkstäders Förening.

– Kraven på kvalitet och miljötänkande ökar från branschens kunder. Det säger Tomas Haglund, ordförande i HRF. Därför har HRF tagit initiativet att ansluta sig till Certifierad Verkstad, för att HRFmedlemmar ska kunna ge sina kunder trygghet när det gäller valet av leverantör av deras husvagn eller husbil.

”Husvagn och husbil är ett oerhört klimatsmart sätt att semestra på och det känns viktigt att vi, som Sveriges största återförsäljare, gör vårt till att bidra till ett långsiktigt hållbarhetstänk under hela fordonets livscykel, säger Maria Valentin, VD för Forsbergs Fritidscenter.

”Vi har valt att ta steget att certifiera alla våra verkstäder på våra sju anläggningar runtom i Sverige, fortsätter Maria. Möjligheten för kunder att göra affärer med seriösa företag, som har externa kontroller, leder till ökad trygghet vilket är viktigt att man som kund alltid kan känna. Vi är stolta och glada över att ha blivit certifierade och ser fram emot att fortsätta få ta hand om våra kunder och deras fritidsfordon”

Text & Bild: Forsbergs Fritidscenter

Publicerad 2020-01-22

Husbilskompisar AB | 556434-2425
Stigen 1, 776 34 Hedemora
E-post: kansliet[at]husbilskompisar[dot]se
Support på portal & forum e-post och telefon vard. 9-19
Telefon: 010 - 220 30 02

Numret går till Husbilskompisar webbadministratör. Detta är inte numret ni skall ringa till ställplatser eller service.

Utgivningsbevis 2017-009 Ansvarig utgivare: Gomer Swahn - Logga ut