JP Ajax Search Mobile

Mötesplats för livsnjutare på hjul!

Den bärbara navigatorn möter globala satellitkommunikatorn

Garmin presenterar idag GPSMAP 66i, en efterfrågad handenhet, som kombinerar Garmins premium GPS-navigering med inReach®-satellitkommunikationsteknik1. Håll kontakten med vänner och familj och använd GPSMAP 66i som en satellitkommunikator med tvåvägsmeddelanden och SOS-funktion dygnet runt. Ge dig ut i naturen och känn dig trygg med en 3 tums färgdisplay, förinstallerade europakartor TopoActive som visar framkomligheten och möjlighet till BirdsEye Satellite Imagery som trådlöst laddas ner direkt till enheten.

– Vi har lyssnat på våra kunder och GPSMAP 66i ger dem exakt det som de frågat efter, en kombination av handburen navigering och vår branschledande satellitkommunikator inReach, säger Dan Bartel, försäljningschef på Garmin International.
– Att addera inReach-teknik till vår GPSMAP 66-serie kommer revolutionera upplevelserna i naturen.

GarminRinga

66i erbjuder tvåvägs meddelandehantering och platsspårning, och oavsett om resan sträcker sig utanför nätet kan du hålla kontakten med dina nära och kära. Med hjälp av satellitnätet Iridiums® globala täckning tillåter GPSMAP 66i dig att kommunicera fram och tillbaka med mobila nummer, en e-postadress eller annan inReach-enhet, samtidigt som du använder GPS för att spåra och dela med dig av resan. När du aktiverar LiveTrack kan de där hemma som vill följa dig se din position på din MapShare-sida.

Med GPSMAP 66i kan du utlösa ett SOS till GEOS nödsituationsteam dygnet runt för interaktivt stöd i en nödsituation. GEOS är världsledande inom lösningar för övervakning och respons vid nödsituationer. GEOS kommer inte bara att svara på SOS och spåra enheten och kontakta den hjälpinsats som krävs, GEOS kommer också att meddela dina kontakter och fortsätta att skicka sms fram och tillbaka, ge uppdateringar och kritisk information tills situationen är löst. Oavsett om du är ute i naturen året runt eller endast vid säsong, om du vill ha obegränsad kommunikation eller bara en säkerhetsplan, erbjuder Garmin en mängd olika flexibla abonnemang.

GarminSOS

GPSMAP 66i kommer förladdad med europakartor TopoActive så att du kan se vart du är på väg i mer detalj, med kustlinjer, floder, bergstoppar och geografiska punkter. Med nedladdningar direkt till enheten via Wi-Fi® från BirdsEye Satellite Imagery kan du se högupplösta fotorealistiska vyer över din rutt, enkelt hitta t ex naturreservat, vandringsleder, lämpliga gläntor för camping eller jaktpass.

Robusta GPSMAP 66i är konstruerad efter amerikansk militärstandard 810G för att tåla stötar, vibration och vatten (rating till 1 meter). Den har en batteritid på upp till 35 timmar med 10 minuters spårning och upp till 200 timmar i expeditionsläge med 30 minuters spårintervall. Med stöd för GPS och Galileo, kombinerat med höjdmätare, barometer och sensorer för kompassnavigation samt Garminkartor, kan du känna dig trygg att ge dig ut även i de mest utmanande miljöerna.

GPSMAP 66i är kompatibel med appen Garmin Explore, vilket gör att du kan komma åt ytterligare verktyg och funktioner för navigering i naturen, reseplanering, kartläggning och datadelning. Du kan skriva på tangentbordet på en mobil enhet för inReach-meddelanden och få tillgång till telefonkontakter. GPSMAP 66i är också kompatibel med Garmins bärbara enheter som Fenix 5 Plus-serien, Instinct, tactix Charlie och MARQ Expedition för att visa meddelanden, svara och initiera ett SOS medan enheten är säkrad i ryggsäcken.

GPSMAP 66i beräknas finnas tillgänglig i juni 2019 till ett rekommenderat cirkapris på 6 699: -
1 Satellitabonnemang krävs.

Text och bilder - Garmin
Husbilskompisar AB | 556434-2425
Stigen 1, 776 34 Hedemora
E-post: kansliet[at]husbilskompisar[dot]se
Support på portal & forum e-post och telefon vard. 9-19
Telefon: 010 - 220 30 02

Numret går till Husbilskompisar webbadministratör. Detta är inte numret ni skall ringa till ställplatser eller service.

Utgivningsbevis 2017-009 Ansvarig utgivare: Gomer Swahn