JP Ajax Search Mobile

Mötesplats för livsnjutare på hjul!

Caravanmässan inställd

Under förra veckan fick vi på Husbilskompisar information om att 2020-års husbilsmässa i Kista var inställd. Idag började vi nysta runt och försöka få fram mer information.
Går man in på Kistamässans egen hemsida står det mycket riktigt att Caravanmässan som skulle gå av stapeln 13-16 februari 2020 är inställd.
Klickar man sig vidare på den länk som finns under evenemanget kommer man till Caravanmässans egen webbsida, där finns ingen information om att mässan är inställd.
Även Caravanmässans Facebooksida är tillgänglig men ger ingen information om att evenemanget är inställt.

caravan

För att få fram mer information ringde vi den person på Kistamässan som borde ha koll, tekniska chefen som håller i tekniken på samtliga evenemang. Vi fick verifierat att Caravanmässan är inställd 2020, mer information hade han inte utan hänvisade till den externa mässarrangören.

Caravanmässan har en lång historia som har sin början med husvagnsmässa på Sollentunamässan som var föregångaren till Kistamässan. 2009 startade mässan under namnet Caravan och blev en husbils- och husvagnsmässa. Mässan drevs i Kistamässans regi fram till 2018. De senaste åren har det varit ganska skakigt med bl.a. byte av projektledare varje år.

I våras gick det ut pressinformation att Caravanmässan hade fått ny ledning. Evenemanget skulle drivas av Nordic Live Expo 2020. Vi har sökt personal på Live Expo för att få mer information utan att komma i kontakt med någon ansvarig. 

Artikeln uppdateras om mer information kommer fram.

caravan 3

Bild: Skärmdumpar från respektive webbsidor
Text & Vinjettbild: Gomer Swahn

Publicerad: 2019-11-18

Husbilskompisar AB | 556434-2425
Stigen 1, 776 34 Hedemora
Telefon: 010 - 220 30 02
E-post: kansliet[at]husbilskompisar[dot]se
Support på portal & forum e-post och telefon vard. 9-19
Utgivningsbevis 2017-009 Ansvarig utgivare: Gomer Swahn