JP Ajax Search Mobile

Mötesplats för livsnjutare på hjul!

Bergholm ställer ut på Böda Sand Camping

Sveriges största camping med drygt 10 000 campingintresserade besökare varje dag.
Fyra populära husvagnar och en husbil, utvalda för att locka alla typer av campare.
Under vecka 29 besöker en av Sveriges största aktörer inom fritidsfordon Sveriges största campingplats. Bergholm flyttar till Böda!
 
Under en högsommarvecka i mitten av juli ställer Bergholm ut fem fordon på Böda Sand Camping tillsammans med Kalmarbaserade återförsäljaren Sehammars.
Böda valdes ut eftersom det är en sommaridyll och ett mycket populärt resmål bland personer med ett stort intresse för fritid och camping.
– Vi ser det som den perfekta platsen! De som är på Böda har bevisligen ett intresse för camping och det ger såklart goda förutsättningar, säger Claes Stjernhager, säljare på Bergholm.
 
Utställningsytan är placerad i anslutning till campingens poolområde där många besökare rör sig. De fem fordonen har valts för att visa bredden i Bergholms varumärkens modellprogram.
– Det är fyra husvagnar och en husbil och de har olika sänglösningar för att visa på möjligheterna för olika målgrupper. Vi kommer att visa barnkammarvagn, långbäddar och fransk bädd, säger Claes Stjernhager.
 
Det är första gången Bergholm ställer ut på en campingplats och montern kommer att hålla öppet mellan 9–11 och 13–16 under måndag till fredag.
– Det är viktigt för oss att vara ett naturligt inslag på campingen, man ska helt enkelt kunna komma förbi för att man är intresserad och vill veta mer om vad det är vi visar upp.
Eller bara titta förbi och prata fritidsliv med oss, vi är själva vana campare och Niklas från Sehammars och jag kommer båda att bo på Böda under veckan, säger Claes Stjernhager.
 
Evenemanget är inte bara en nyhet för Bergholm, även för Böda är det premiär för den här typen av utställning. Varje år finns det utställare på campingen men det är första gången fritidsfordon visas upp.
– Eftersom våra besökare är här på semester är det viktigt för oss att de kan relatera till de produkter som ställs ut, och husvagnar och husbilar är ju klockrent i det avseendet! säger Adam Landén, eventansvarig på Böda Sand och fortsätter:
– Vår verksamhet bygger ju på ett intresse för camping och många som besöker oss är nyfikna på nyheter och vill gärna nosa lite på det senaste så vi ser mycket fram emot Bergholms besök.

Text och bild: Bergholm
Husbilskompisar sysslar inte med betalda artiklar. Allt vi skriver gör vi utifrån en redaktionell synvinkel.
Ibland handlar dock artiklar om produkter som kommer från våra annonsörer. Då redovisar vi det med en stämpel med ett tydligt R i vinjettbilden samt i slutet av artikeln.
Bergholm är en annonspartner till Husbilskompisar
Husbilskompisar AB | 556434-2425
Stigen 1, 776 34 Hedemora
E-post: kansliet[at]husbilskompisar[dot]se
Support på portal & forum e-post och telefon vard. 9-19
Telefon: 010 - 220 30 02

Numret går till Husbilskompisar webbadministratör. Detta är inte numret ni skall ringa till ställplatser eller service.

Utgivningsbevis 2017-009 Ansvarig utgivare: Gomer Swahn - Logga ut