Var skall vi sova i natt

Folk och Fä

Adress: Gamla Landsvägen 57
Postnummer: 764 56
Ort: Grisslehamn
Land: Sverige
Karta:
E-postadress:
Beskrivning: Beläget i närheten av Stockholms norra skärgård erbjuder denna charmiga anläggning en perfekt tillflyktsort för både avkoppling och äventyr. Anläggningen omfattar ett mysigt boutiquehotell, ställplatser för husbilar och tältplatser, allt omgivet av en lummig trädgårdsmiljö som andas stillhet och ro.

För husbilsresenärer erbjuder vi välutrustade ställplatser med tillgång till elektricitet och vatten. För de äventyrliga finns även tältplatser, där du kan somna till naturens lugnande ljud.

En av höjdpunkterna på Folk och Fä är vår restaurang som fokuserar på ekologisk och närodlad mat. Under sommarhalvåret bjuder vi in till populära pizzakvällar där vi bakar egen vedugnspizza med ingredienser från vår egen odling och lokala producenter.

På gården finns både höns, tupp, får, kaniner och bin. Så det är ett himmelrike för barn och barnbarn. Det går att hyra cyklar och kajak och badbrygga finns bara ett par minuter bort. Vedeldad skogsbastu finns på gården även den tillgänglig att hyra.

Här kan du boka din plats via Campcation

bokningsknapp
Betalningsalternativ:
  • Med mobiltelefon
Faciliteter:
  • Färskvatten
  • Förbokning möjlig
  • Elanslutning
Kartmarkör: Ställplats
Landskap: Uppland