JP Ajax Search Mobile

Mötesplats för livsnjutare på hjul!

Ödevata Gårdshotell & FiskeCamp


 • I Ödevata erbjuder vi naturupplevelser på land och på vattnet: andas frihet, känner avkoppling - precis vid sjön, omgiven av skog. Njut av sommardagarna med kanot eller kajak, fiske, bad och sol. Det finns fantastiska möjligheter för vandring, cykling, picknick och grillning. Njut av lugna och avkopplande timmar i en av våra (flotte) bastur precis vid sjön. På gården hittar du stora områden att leka och vackra djur att krama. Vill du utforska området? Utflyktsmål som Glasriket (15 minuter) och Utvandrarbygden (15 minuter) ligger i närheten, för en dagsutflykt kan du nå städerna Kalmar, Karlskrona och Växjo på cirka 45 minuter.

  Eftersom vi endast erbjuder ett fåtal ställplatser intill sjön Ödevaten, är det bra att förboka till oss per telefon, e-post eller online. Kanske behöver ni ”mellanlanda” på vägen till Kalmar, Öland eller på semester resan genom Sverige? Vi ordnar så att ni får ett vackert ställe för er husbil. När ni parkera hos oss har ni två platser att välja på, och båda med fin utsikt på sjön Ödevaten.

  Den stora gräsplanen ligger lite avskilt, lite högre vid sjön och båtplatsen. Där finns tillgång till el och vatten, nerdraget dit. Grillplats finns, ni har 10 m till sjön och ca. 50 m till badplatsen. Den andra parkeringen är belagd med asfalt och man har tillgång till våra elstolpar. Parkeringen ligger direkt vid sjön och ni har närmare till toalett och dusch. I Ödevata har vi inga möjligheter att erbjuda latrintömning. Ni har dock tillgång till fin dusch och toalett såsom en plats att diska inomhus.  Servicefaciliteter:
  Färskvatten
  Toalett
  Dusch
  Diskmöjligheter
  Handikappanpassad
  Fast grill
  Förbokning möjlig
  Elanslutning

  Betalningsmetoder:
  Kontant
  Med mobiltelefon
  Med kreditkort
 • Adress:

  Ödevata 104
  361 92 Emmaboda
  Sverige
  Longitude: 15.670387
  Latitude: 56.620562

  Kontakt:

  Telefonnummer: 0471-504 30
  Mobilnummer: 070-980 10 00
  Webbplats:

  E-postadress:

 • Sammanfattning omdömen:
  0 baserat på 0 röster


Servicekategorier: Ställplatser
Landskap: Småland
Husbilskompisar AB | 556434-2425
Stigen 1, 776 34 Hedemora
Telefon: 010 - 220 30 02
E-post: kansliet[at]husbilskompisar[dot]se
Support på portal & forum e-post och telefon vard. 9-19
Utgivningsbevis 2017-009 Ansvarig utgivare: Gomer Swahn