JP Ajax Search Mobile

Mötesplats för livsnjutare på hjul!

Klubbensborgs Camping


 • Vi kan endast ta emot husvagnar upp till 6 meter och husbilar som inte väger mer än 4000 kilo. Betalning kan endast ske med kort.

  Vår standard är enkel, till Klubbensborgs camping kommer man för den fantastiska miljön vid Mälarens strand och närheten till Stockholm. Vi har inga campingtomter på vår camping utan placerar våra gäster med erforderligt säkerhetsavstånd beroende på om man har husbil, husvagn eller tält. Vi tillåter markis utan väggar men inte förtält på grund av utrymmesskäl, vi gör inga undantag.

  På grund av närheten till våra kulturmärkta hus från 1700- och 1800 talet är det inte tillåtet att elda eller grilla med kolgrill.  Alla gäster har tillgång till ett mindre kök med 4 spishällar med 2 plattor. Det finns ett större tält med bord och bänkar som fungerar som mat- och samlingsrum,  där man även har tillgång till WiFi. Det finns inga kylar eller frysar på campingen, men vi erbjuder utbyte av kylklampar.  

  Vi tar inte emot sällskap utöver två husvagnar/husbilar och vi reserverar upp till fem platser per dygn. Vår camping tar endast emot gäster som tillfälligt besöker Stockholm, maximalt 7 nätter kan man bo hos oss.

  På området finns det ett café och det finns fina platser att sitta på och njuta av utsikten över Mälaren, vi kan även erbjuda bad från vår  brygga och från stenhällarna runt halvön. Det finns även platser där det är enklare att komma ner i vattnet men då måste man ha badskor. Endast ett par hundra meter från campingen finns en fin lekplats för barn och knappt 2 km  från Klubbensborg finns Mälarhöjdsbadet med sandstrand och hopptorn samt utegym. Från Fridhems brygga, på ca 10 minuters promenadavstånd, kan du ta Drottningholmsbåten till och från Stadshuset eller Drottningholm.  Servicefaciliteter:
  Tömning kassettoa
  Färskvatten
  Toalett
  Dusch
  Diskmöjligheter
  Kök
  Internet / WiFi
  Handikappanpassad
  Förbokning möjlig
  Elanslutning

  Betalningsmetoder:
  Med kreditkort
 • Adress:

  Klubbensborgsvägen 27
  129 39 Hägersten
  Sverige
  Longitude: 17.9585278
  Latitude: 59.3076508

  Kontakt:

  Telefonnummer: 08-646 12 55
  Webbplats:

  E-postadress:

 • Sammanfattning omdömen:
  0 baserat på 0 röster


Servicekategorier: Campingplatser
Landskap: Södermanland
Husbilskompisar AB | 556434-2425
Stigen 1, 776 34 Hedemora
E-post: kansliet[at]husbilskompisar[dot]se
Support på portal & forum e-post och telefon vard. 9-19
Telefon: 010 - 220 30 02

Numret går till Husbilskompisar webbadministratör. Detta är inte numret ni skall ringa till ställplatser eller service.

Utgivningsbevis 2017-009 Ansvarig utgivare: Gomer Swahn