JP Ajax Search Mobile

Mötesplats för livsnjutare på hjul!

Särna Camping


 • Särna Camping, en naturskön semester vistelse. Här bor ni med utsikt över Särnsjön och Städjans topp, med storslagen natur inpå knuten. Sommartid inbjuder sjön till härliga bad, fiske och kanotturer. Strandpromenaden tar er till Särna gammelkyrka, ett vackert utflyktsmål. Minigolfbanan bjuder in till familje duell. I restaurangen bjuds det på en härlig meny från klassiker till vilt, glass som fika.

  Vintertid inbjuder naturen till angling, skidturer, snöskoturer och skoterturer. I restaurangen kan ni värma er med en god kopp choklad, kaffe, te och fikabröd. Läckerheter från vildmarken finns på menyn för att mätta hungriga magar efter vinteräventyren.

  Campingplatserna är uppbyggda på terrasserade gräsytor, det finns 140 st platser varav 54 st med el. Två st moderna nyrenoverade servicehus med toaletter, duschar och handikappsanpassad Toa/dusch med skötbord finns på området varav det ena även har kök, tvättstuga och bastu.Två stycken tömställen för medtagbara latrintankar finns, ett inomhus och ett utomhus. Det finns också ett tömställe för fasta tankar.

  På campingplatsen finns det ett Café (i receptionsbyggnaden) där du varje morgon under högsäsong kan köpa färskt morgonbröd. Inom campingområdet ligger ett friluftsbad med sandstrand och brygga.Goda möjligheter till fiske några steg ifrån husvagnen. På campingplasten finns det en 9-håls minigolfbana med crazy hinder som lämpar sig bra för hela familjen. Det finns också en fin lekplats för barnen, samt möjligheter att hyra kanoter.

  Här kan du boka din plats via Campcation

  bokningsknapp  Servicefaciliteter:
  Tömning kassettoa
  Tömning tank/latrin
  Tömning tank/gråvatten
  Färskvatten
  Toalett
  Dusch
  Kök
  Internet / WiFi
  Tvättmaskin
  Förbokning möjlig
  Elanslutning
 • Adress:

  Särnavägen 106
  790 90 Särna
  Sverige
  Longitude: 13.147204222229
  Latitude: 61.693029973463

  Kontakt:

  Telefonnummer: 070-333 05 18
  Webbplats:

  E-postadress:

 • Sammanfattning omdömen:
  0 baserat på 0 röster


Servicekategorier: Campingplatser
Landskap: Dalarna
Husbilskompisar AB | 556434-2425
Stigen 1, 776 34 Hedemora
E-post: kansliet[at]husbilskompisar[dot]se
Support på portal & forum e-post och telefon vard. 9-19
Telefon: 010 - 220 30 02

Numret går till Husbilskompisar webbadministratör. Detta är inte numret ni skall ringa till ställplatser eller service.

Utgivningsbevis 2017-009 Ansvarig utgivare: Gomer Swahn